Pokémon Go прави изневярата по-трудна

Съдържание:

Pokémon Go прави изневярата по-трудна
Pokémon Go прави изневярата по-трудна
Anonim

Pokemon Go се появи на нашите мобилни устройства миналото лято; по-конкретно на 6 юли 2016 г. За малко повече от седмица той успя да получи 30 милиона потребители, като по този начин счупи всички известни рекорди дотогава.

Капани, един от най-негативните аспекти на Pokemon Go

От пускането си, Niantic, разработчикът на играта, добави нови функции, които потребителите поискаха. Въпреки това все още имаше един от най-негативните аспекти на Pokemon Go за разрешаване: капаните.

От пускането му на пазара много потребители са използвали всякакви програми, които са ги накарали да напреднат в играта със скокове и граници. За щастие Niantic реши да сложи край на този проблем веднъж завинаги.

С новата актуализация на Pokemon Go тампасите свършиха

Досега измамните играчи използваха ботове в интернет, за да открият къде в света на Pokemon са съществата с най-добри статистики De по този начин покемоните, които споделят същите характеристики, винаги се появяват в една и съща област; по този начин улавянето на съществата не е предизвикало никаква емоция.

Не мога да намеря покемон от второ поколение в решението на pokemon go
Не мога да намеря покемон от второ поколение в решението на pokemon go

Новата актуализация на играта донесе много важна новост: отсега нататък всички базови статистики на създанията, които потребителите срещат по пътя си, ще бъдат напълно произволни; ще варира в зависимост от нивото на треньора. Нещо, което изобщо не се хареса на всички потребители, които мамиха в играта.

Без съмнение страхотна новина за всички онези играчи, които искат играят Pokemon Go напълно легалноОтсега нататък всички потребители ще играят играта при равни условия. С новата актуализация появата на новите покемони ще бъде произволна; след като се появят, ще бъде много трудно за статистиките на съществата да се повторят отново.

Популярна тема