Xiaomi видео стабилизатор за мобилни устройства

Съдържание:

Xiaomi видео стабилизатор за мобилни устройства
Xiaomi видео стабилизатор за мобилни устройства
Anonim

Само преди няколко дни говорихме за това как да стабилизираме видеоклипове с Google Photos. Предвид липса на стабилизатори в камерите на телефона или липсата на джаджи, които да ни помогнат с това. Изглежда, че Xiaomi е решил да предприеме действия по въпроса. Китайската компания представя свой собствен мобилен видео стабилизатор Този модел стабилизатор е пуснат като част от нейния Mi Ecosystem проект, известен още катоMIJIA в Китай.

лансирането на този модел представлява по-нататъшна стъпка на компанията в нейната диверсификация. Сега също произвежда аксесоари, които правят мобилното изживяване по-добро. Интересен залог от Xiaomi Искате ли да научите повече за този видео стабилизатор? Прочетете, за да научите повече за този стабилизатор.

снимка
снимка

Функции на Xiaomi Video Stabilizer

Xiaomi Video Stabilizer работи с триосна система за стабилизиране По този начин това е гарантирано че телефонът винаги е в правилната позиция. Винаги балансиран, за да записвате гладко и с висока прецизност Така че снимките да са с високо качествоОпределено трябва да има за видео стабилизатор.

Други характеристики, които трябва да се отбележат за този кардан, са, че разполага с четири режима на снимане Хоризонтален режим, вертикален режим, многопосочно движение и посока на заключване. По този начин стабилизаторът предлага богат избор от начини за запис на видео Нещо, което потребителите ще оценят високо. Благодарение на своята система може да се върти много лесно. Осигурява въртене на 270 градуса без изкривяване

Разполага със сгъваем телескопичен дизайн за съхранение Изработен е от ABS и фибростъкло. Неговите размери са 266x53x43 mm Височината може да се намали до 208 mm, така че транспортирането му да е много по-удобно. Има 1050mAh батерия, която според Xiaomi може да записва до 4 часа Тежи 450 грама, включително батерия. Неговата цена е около 166$ и е достъпна за групово финансиране в Mi Home. Какво мислите за този видео стабилизатор на Xiaomi?

Популярна тема