5-те най-използвани карти в Clash Royale през април 2017 г

Съдържание:

5-те най-използвани карти в Clash Royale през април 2017 г
5-те най-използвани карти в Clash Royale през април 2017 г
Anonim

Напоследък Clash Royale е по-активен от всякога. Тези на SUPERCELL ни носят нови събития практически всяка седмица; Тази сряда всички ви разказвахме за Musketeer Mini-Challenge. В допълнение, тази седмица Clash Royale направи някои промени в статистиката на картите, както с положителни, така и с отрицателни промени; можете да прочетете цялата информация тук.

И така, днес е ред на Топ 5 на най-използваните карти в Clash Royale тази 2017; класацията е направена въз основа на статистически данни, публикувани на уебсайтове, които си сътрудничат с Clash Royale, както и информацията, която SUPERCELL публикува от време на време в неофициални акаунти, но свързана с платформите.

снимка
снимка

5-те най-използвани карти на Clash Royale през април 2017

Имайте предвид, че този Топ 5 съответства на промените в баланса от миналия 19 април. Но ние вярваме, че днес няма да има големи промени, защото последните промени в Clash Royale нямат нищо общо с тези карти.

  • Изтегляне: Заклинание, което почти 50% от потребителите на популярната игра SUPERCELL имат в колодите си.
  • Огнена топка: Друго заклинание; огнената топка може да определи играта в последните секунди, така че потребителите залагат да я имат в тестетата си. 43% от потребителите го използват.
  • Mega Minion: Mega Minion присъства на практика във всички тестета на Clash Royale. Въпреки че е нов, той е чудесен съюзник в отбраната, тъй като нанася много щети и освен това струва само 3 еликсира. 41% от колодите го използват.
  • Archers: Друга много популярна карта в играта. Има голям потенциал и цената на еликсира му е 3, така че е ключов в защитата на кулите.
  • Giant: Друга от оригиналните карти на играта, като стрелците, която ни позволява да изпратим танк отпред, последван от други по-малко мощни карти, които го защитават и позволяват унищожаването на кули става лесно.

Популярна тема