Топ 5 мами за Clash of Clans

Съдържание:

Топ 5 мами за Clash of Clans
Топ 5 мами за Clash of Clans
Anonim

Когато потребител започне да играе Clash of Clans, той не го знае, но току-що е влязъл в свят на пристрастяване The Играта за Android има донякъде позната предпоставка, но има харизма, която я прави уникална. В допълнение, възможността да откриете множество тайни на играта, с които можете да се подобрите, ви кара да искате да играете. Има доста трикове и тайни, които циркулират онлайн. Те не винаги работят. Ето защо ви представяме списък с най-добрите трикове в Clash of Clans

Трикове, които ще ви помогнат да напреднете в играта и да подобрите стратегиите си. Но не спирайте да се забавлявате. Защото в крайна сметка това, което търсим с игра като тази, е да можем да се забавляваме. Прочетете и открийте топ 5 мами в Clash of Clans.

снимка
снимка

Запазете вашите скъпоценни камъни

В безплатни за игра игри като тази това е може би най-добрият съвет да избегнете плащането. Така че може напредването да отнеме повече време и това, което искаме да изградим, върви по-бавно, но е по-добре да бъдете търпеливи. Запазете скъпоценните камъни, за да ги използвате за нещо наистина важно Не ги пилейте. Докато напредвате в играта, ще видите голямото предимство, което ви дава запазването им.

Вдигнете щитовете си

Да бъдеш нападнат означава много загуби Както икономически, така и материални. Ако 90% от нашата крепост бъде унищожена, можем да получим щит до 16 часа Това време, в което сме защитени, трябва да го използваме за разработване на нова стратегия Надстройте кулите, надстройте нашата икономика, създайте нова армия. Каквото искате, но използвайте това време разумно.

Знай разпределението на земята си

снимка
снимка

Не трябва оставяме никакво вътрешно пространство на нашия терен Трябва да създадем стени, за да предотвратим напредването на нашите противници. Има няколко начина да постигнете това, като групиране на сгради в блокове. Всичко, за да направи напредването на нашата крепост скъпо за съперниците. Поставете вашите най-здрави сгради в центъра и заобиколени от други сгради. Не забравяйте, че стратегията е най-важният елемент.

Поставете си цел

Когато търсите противници помислете за нивото на кметството, което имат. Ако вашето ниво е по-ниско от , loot, който получаваме ще бъде ниско, така че атаката е добра , трябва да възстановим поне същото количество ресурси, които сме инвестирали Ако не, това е загуба на ресурси, която може да ни навреди. Също така е важно да разработите правилната стратегия за тази атака В зависимост от целта, която искате да постигнете, вашата стратегия трябва да се промени.

Клановете

Когато достигнете високо ниво и кметството ви е силно можете да се присъедините към клан Това не работи само засоциален аспект на играта. Можете също така да извършвате координирани атаки Тези атаки могат да ви помогнат постигане на големи етапи

Това са нашите пет мами за Clash of Clans. Какво мислите за тези трикове? Знаете ли други трикове?

Популярна тема