Как да персонализирате калъфи за телефони

Съдържание:

Как да персонализирате калъфи за телефони
Как да персонализирате калъфи за телефони
Anonim

Случвало ми се е много пъти да говоря с познати или приятели за персонализирани случаи и техните лоши резултати. Ако някога сте притежавали такъв, ще знаете, че калъфи по поръчка може да са страхотни от една страна, но не и от друга, защото те се определят най-вече от качеството. Тоест, много е важно те да са с добро качество, защото това е, което защитава мобилния телефон.

Къде е основният проблем с тях? В много сайтове, въпреки че обещават страхотен дизайн, качеството оставя много да се желае. Тоест, за основните мобилни телефони като Galaxy S или iPhone те са качествени, но за "по-малко популярните" мобилни телефони, да кажем, че не са направени от същите материали, тъй като при избора в много случаи те не предлагат същите материали или опции.

как да персонализирате съвети за мобилен калъф
как да персонализирате съвети за мобилен калъф

Как да персонализирате калъфи за телефон

Ето защо отсега нататък Искам да имате предвид следното, преди да купите персонализиран калъф за телефон:

  • Не просто всеки магазин, проверете внимателно коментарите и снимките с крайния резултат Ясно е, че има много магазини за персонализирани калъфи, но винаги обръщайте внимание от какъв материал е калъфът е направен от калъфа, който купувате, защото той е този, който ще предпази вашия мобилен телефон от падане, удари… също е важно да ви харесва, защото иначе няма да го използвате, колкото и да ви харесва изображението то е облечено.
  • Изберете качествена снимка. За да получите добър резултат, качете вашата снимка в онлайн магазина с високо качество, за да нямат проблеми с отпечатването и да е перфектна. Също така го настройте към вашето устройство.
  • По-добре, ако вече имат снимката Онзи ден купих персонализиран калъф за мобилния си телефон от Атлетико де Мадрид. Вместо да кача сама снимката, я купих директно от магазина, тоест вместо да кача сама същата снимка, я намерих в самия магазин за калъфи по поръчка. Ако има по-добър, защото вие се уверете, че ще бъде луксозен.
  • Вижте материалите по делото. Разгледайте добре видовете калъфи или капаци, които имат и материалите, купете качествен.
  • По-добре магазинът да е само калъфи. Те обикновено дават по-добри резултати и имат по-добра поддръжка (тъй като са посветени само на това).

Сега можете да закупите най-добрите персонализирани калъфи за вашия мобилен телефон

Ето няколко съвета, които мога да ви дам за закупуване на калъфи по поръчка. Защото, ако имате популярен мобилен телефон, той със сигурност ще изглежда добре, но за непопулярните обикновено няма (в много) същите покрития, видове корпуси и т.н. резултатът може да остави много да се желае. пожелайте дори да сте платили пари.

Имали ли сте лош опит с персонализирани калъфи?

Популярна тема