Заявка за среща за ITV на Android

Съдържание:

Заявка за среща за ITV на Android
Заявка за среща за ITV на Android
Anonim

Използваме все повече нашите Android устройства за повече дейности, свързани с нашата кола Независимо дали става дума за изтегляне на приложения за намиране на паркинг. Или използване на нови функции на Google Maps. Със сигурност намерихме нови функции, за които да използваме нашите смартфони. Нещо, което ни е много удобно. Това, което със сигурност много от вас знаят е, че все още има още функции, за които можете да използвате мобилния си телефон Благодарение на широкия избор от налични приложения.

Нещо, което всички вие с кола знаете много добре е, че колата ви винаги има време да премине ITV A процедура, която в много случаи е донякъде досадно. Трябва да си запишете час и да изчакате удобна за нас дата, след което да отидете на самия обект за оглед. Можем да ви помогнем да направим този процес малко по-лесен Как?

снимка
снимка

Запазете час за ITV с приложението

Създадено е ITV приложение Въпреки че е вярно, че всяка автономна общност го управлява по различен начин, това приложение ви дава малко помощ. Имате всички телефонни номера и информация за връзка за различните автономни общности. По този начин можете да се свържете с контакт, за да уговорите час за вашето ITV

Въпреки че дизайнът на приложението оставя много да се желае, то има много много полезни функции. Има секция Често задавани въпроси, която може да ви даде отговори на някои въпроси. Те също така показват колко често трябва да се проверяват различни видове превозни средства. Има и инструмент за еквивалентност на гуми Освен това има ръководство, където можете да изтеглите документи, включително процедурни ръководства на проверка Също така наистина полезно ръководство с 61 точки, което да ви помогне да разберете дали колата ви е готова за проверка.

Приложение, което въпреки доста остарял дизайн и което може значително да се подобри е много полезно То може да извърши целия процес наITV много по-просто и освен че можете да отидете подготвени предварително. За тези, които имат кола, препоръчваме да я използват. Какво мислите за това ITV приложение? Използвали ли сте го някога?

Популярна тема