Как да получите сандъка на клана в Clash Royale

Съдържание:

Как да получите сандъка на клана в Clash Royale
Как да получите сандъка на клана в Clash Royale
Anonim

Много потребители ни питаха как да получите сандъка на клана в Clash royale и днес в тази публикация ви даваме отговора. Както знаете, разказахме ви много за това събитие, защото сега и за около 2 месеца можете да се насладите на битки 2 срещу 2 във вашия клан: вие и друг член на клана срещу 2 други играчи от други кланове. Чудесно е! Но те не са налични всеки ден, както знаете, така че ще можете да ги играете само когато има, защото сега са променени на петък-неделя

Определено пристрастява. Трябва обаче да отговаряте на редица изисквания и условия, за да участвате, които ще видим днес.

Не виждам кланови битки в решението на Clash Royale
Не виждам кланови битки в решението на Clash Royale

Как да получите клан сандък в Clash royale

По това време говорихме за това как се играе, трикове, съвети… но ще опишем подробно начините за получаване на сандъка на клана в Clash royale:, тъй като има потребители, които все още не са го получили и ни питат какво трябва да направят:

  • Първото нещо е да бъдеш в клан. Не можете да играете Clan Battles или да получите Clan Chest, ако не сте в клан. Намерете такъв и се уверете, че отговаряте на изискванията, за да не ви изгонят.
  • Веднага щом сандъкът на клана е наличен, играйте Ако сандъкът на клана е наличен и не играете, няма да можете да го получите. Тоест трябва да играете и да спечелите битка с партньора си, за да можете да изберете да вземете наградата. Дори и да сте в клана, ако не играете, не можете да изберете да го отворите, разбира се.

Трябва само да изпълните тези изисквания, за да получите сандъка на клана

Кога отваря? Не забравяйте, че ще се отвори, когато завърши с всички печалби Обикновено свършва бързо, защото е пристрастяващо да се играе по този начин. Ето защо ви препоръчваме да играете възможно най-скоро, ако може петък да е по-добре, и да спечелите игра, за да можете вече да участвате.

Ако се появи в петък и не играете през целия уикенд, ще останете ли без да отворите сандъка на клана?

Популярна тема