Изтриване на дублирани снимки на Android

Съдържание:

Изтриване на дублирани снимки на Android
Изтриване на дублирани снимки на Android
Anonim

Използването на възможната минимална памет е мания за много потребители. Поради тази причина мнозина внимателно избират приложенията, които инсталират и използват на телефона. Те също така често запазват много от своите файлове, особено снимки, в облака По този начин могат да спестят малко памет на телефонаТова са действия, които могат да бъдат много полезни, за да се опитате да спестите малко памет. Въпреки това има и други опции, които могат да ни помогнат.

Друг проблем, с който можем да се сблъскаме и никой не иска, е имането на дублиращи се файлове Независимо дали са снимки, аудио или документи, това е нещо, което освен че е досадно, консумира постоянно памет Безполезно. Ето защо ви представяме приложение, което ще ви помогне да разрешите този проблем: Коригатор на дублирани снимки.

снимка
снимка

Как работи Duplicate Photos Fixer

Както подсказва името му, това приложение е отговорно за намирането на онези снимки, които се дублират на вашия телефон Първата и очевидна стъпка е инсталиране приложението. Оставяме ви връзката към него в края на статията. След като го инсталирате и сте готови за работа, можем да започнем целия процес.

Трябва изберете къде искате приложението да търси дублирани снимки Може да е конкретна папка или целия телефон. Ти избираш. Duplicate Photos Fixer ще сканира всички избрани папки и след като приключи ви представя дублиращите се снимки, които е намерил. Ще ви каже колко снимки има дубликати, също размер от тях и ви показва опцията за директното им изтриване, ако искате. Когато сте избрали снимките, които искате да изтриете, просто потвърдете и те ще бъдат изтрити. Това ще ви помогне да спечелите допълнително пространство.

Ако има проблем, който може да бъде обвинен в приложението, той е, че то може да обърка много подобни снимки за дубликати Това може да е проблем, особено ако не не обръщайте внимание и ги изтривайте директно. Това е единственият проблем с приложението. Останалото е ОК. Той е лесен за използване, прави това, което обещава, и ви помага да спечелите малко място. Ако искате да премахнете дублиращи се снимки, Duplicate Photo Fixer е чудесен вариант, който да разгледате.

Популярна тема