Предизвикателства на всички карти на Clash Royale?

Съдържание:

Предизвикателства на всички карти на Clash Royale?
Предизвикателства на всички карти на Clash Royale?
Anonim

Ако постоянно играете Clash Royale, ще знаете, че напоследък сме изправени пред много предизвикателства. Никога в играта не сме имали толкова предизвикателства, колкото напоследък. Това накара много потребители да се чудят дали ще имаме предизвикателства за всички карти на Clash Royale Засега момчетата от Supercell не искат да го потвърдят, докато проучваме.

Напоследък в играта, през последните няколко седмици имахме от време на време мини-предизвикателство. Някои от тези, които помним, са musketeer mini-challenge и Valkyrie mini-challenge Те са с кратка продължителност (както виждаме на снимката) и също имат раздел със специални оферти, така че че можем да купим добър пакет от тези карти за скъпоценни камъни.

снимка
снимка

Какви са предизвикателствата с карти за Clash Royale?

Както вече ви казахме, са предизвикателства, които ни позволяват да получаваме пари и карти, чрез малки предизвикателства само от няколко игри. Като цяло са лесни за игра и можете да се насладите в магазина, за да закупите специални оферти за картите на мини предизвикателствата.

Нека си припомним, че имахме друго специално събитие, за да вземем бандита или електрическия магьосник И някои предизвикателства, които също не са пропилени, но това, на което не разчитахме, беше има предизвикателства с карти и ни хареса доста. Преди всичко, защото по-късно имаме и опцията да ги купим чрез специални оферти, което е идеално за потребители, които използват тези карти.

Това е допълнителен начин за получаване на монети и карти

Винаги имаме едни и същи предизвикателства в играта. Но по-стари, от време на време се появява някой нов от тези, които ви казваме. И потребителите се чудеха дали ще имаме мини предизвикателства в Clash Royale за всяка карта в играта Със сигурност ще го видим. Ще ви държим в течение, ако това се случи?

Досега сме имали само две (ако си спомням правилно). Ако знаете за друг през последния месец, моля, оставете ми коментар.

  • Valkyrie Mini Challenge.
  • Мини мускетарско предизвикателство.

Две популярни и неистови карти без съмнение. Ще актуализираме с всички. Не ги пропускайте! Обикновено продължават няколко дни и първото влизане е безплатно.

Популярна тема