5 неща, които iOS прави по-добре от Android

Съдържание:

5 неща, които iOS прави по-добре от Android
5 неща, които iOS прави по-добре от Android
Anonim

войната между iOS и Android е може би една от най-старите битки в интернет. Защитниците един на друг постоянно се нападат един друг и се стремят да се подиграват един на друг. Въпреки че е вярно, че много потребители на Apple не са много нормални, потребителите на Android не изостават. Следователно тази битка не изглежда да има край скоро на хоризонта.

Днес, като знак, че не таим злоба, ви предоставяме списък с неща, които iOS прави по-добре от Android Защото е важно да се види, че всяка система има неговите силни и слаби страни. Искате ли да видите точките, в които iOS е по-добър от Android? Продължете да четете и можете да ги откриете.

снимка
снимка

Актуализации

Начинът, по който двамата представят актуализации е различен. Google обикновено ги представя чрез Play iOS не винаги представя актуализации за всички по-стари модели, но те направи по по-адекватен начин от Android. Най-големият проблем с актуализациите на Android е, че Google не е този, който проектира Android, така че след изпращане на актуализацията не може да направи нищо друго. Това води до това, че много потребители използват остарял софтуер.

Нежелани приложения

така наречените PUAs Тук отново се отразява разликата между двете. Google няма информация за начина, по който Samsung създава софтуера на телефона, който няма нищо общо с Google и Google Play. Така че Samsung може да сключва сделки с оператори и да добавя приложения, които не искате да имате или за които нямате никаква полза.

Поддръжка

снимка
снимка

Всички знаят, че ако имате проблем с вашия iPhone, можете да отидете в магазин на Apple и така нареченият AppleCare ще се погрижи за това Това е бърз и надежден начин за решаване на проблема. С Android това не се случва. С толкова много различни марки на пазара, няма нито една точка , която да е надеждна. Въпреки че всяка компания има своя услуга за поддръжка, те не достигат това, което има Apple.

iMessage

Това приложение, присъстващо в iOS ви позволява да изпращате съобщения с пълно съдържание без да се налага да инсталирате нищо Логично работи само на iOS. Google се опитва да създаде нещо подобно от известно време без успех досега. Hangouts и Allo са примери за това, но без да достигат стила на това iMessage.

Сигурност и поверителност

И Android, и iOS получават информация от своите потребители чрез своите телефони. това е факт Голямата разлика е, че iOS успява винаги да ви запази анонимни и без течове или пробиви във вашата сигурност. Не може да се каже същото за Android, което не е необичайно да страда от странния проблем със сигурността Друг проблем са разрешенията, които предоставяте, когато инсталирате приложение Android всъщност не ви обяснява ясно за какво давате разрешение, което пряко засяга вашата поверителност

Това са петте точки, в които Android трябва да се подобри, за да надмине ясно iOS. съгласни ли сте Какво според вас трябва да подобри Android?

Популярна тема