Вашите мобилни сигнали за вируси са просто реклами

Съдържание:

Вашите мобилни сигнали за вируси са просто реклами
Вашите мобилни сигнали за вируси са просто реклами
Anonim

Ясно е, че с Android трябва да бъдем много внимателни, защото винаги има злонамерен софтуер или вирус на свобода. Така че, ако получавате постоянен сигнал, че имате вирус на вашия смартфон … по-добре го игнорирайте, защото може да е реклама за печелене на пари с кликване или за да ви накара да изтеглите предполагаемо приложение за премахване на този фалшив вирус.

Модерно е рекламите да казват „имате вирус, поправете го сега“. Те показват всичко ужасно, с предупреждения и сякаш е най-лошото нещо на света… но е ясно, че е маркетинг, така че кликваш и печелиш париИ ако инсталирате приложение по пътя, още по-добре. Така че внимавайте с тези практики, които стават все по-чести.

снимка
снимка

Вашите мобилни сигнали за вируси са просто реклами

Както ви казваме, мобилната реклама се доближава все повече и повече до това, което ви казваме. Обикновено получаваме реклами за дрехи, технологии, различни неща, които гледаме… но от смартфона се случва в много случаи да получаваме сигнали, които ни карат да инсталираме приложения като антивирусни или оптимизатори на батерията

Типично е предупреждение, което ни информира, че имаме вирус или нещо подобно на мобилния телефон и че трябва да го поправим. И това се случва чрез изтегляне на приложение, което би решило всичко. но както ви казахме, рекламира и отива да печели пари в замяна на това.

Целта е да спечелите пари в замяна на вашето невинно кликване, не кликвайте, не е необходимо, защото не е вирус, а реклама

Така че бъдете много внимателни, защото ако получите това предупреждение, че имате вирус, не се притеснявайте. Вашият мобилен телефон няма да умре! Това е само за реклама.

Така че не се притеснявайте, няма да се налага да инсталирате антивирусна програма или оптимизатор на батерията. Не е необходимо, защото нямате нищо на вашия смартфон. Ако я имахте, тази реклама нямаше да се показва в браузъра ви, когато влезете в уебсайт, затова хапете!

Сега можете да навигирате по-спокойно, без страх.

Полезна ли е тази публикация? Виждали ли сте това преди?

Популярна тема