В Apple са перверзници: 25% сексуално фантазират за Siri

Съдържание:

В Apple са перверзници: 25% сексуално фантазират за Siri
В Apple са перверзници: 25% сексуално фантазират за Siri
Anonim

Siri в момента е един от най-добрите виртуални асистенти на пазара на мобилни телефони. Въпреки че Google Now и Google Assistant се опитват да се свържат с виртуалния асистент на Apple, истината е, че засега Siri е една крачка напред, тъй като позволява много взаимодействие повече естествено и течноa. Всички знаем, че потребителите на Apple обичат Siri, въпреки че има някои от тях, които я обичат повече от това, което може да се счита за „нормално“.

Хората, които използват най-много гласовия асистент на Apple, са мъже на възраст между 18 и 34 години и с висока покупателна способност; двете най-често срещани функции са получаване на адрес и възпроизвеждане на музика. Причината, поради която мъжете използват най-често Siri, е, че гласът им е женски.

Взаимодействие със Siri и ниво на мозъчна активност на потребителите

iPhone 7
iPhone 7

Speak Easy проведе проучване в Обединеното кралство между месеците януари и март 2017 г., което цели да анализира как мозъкът реагира на гласови команди. Е, според получените резултати потребителите на iPhone, които i редовно взаимодействат със Siri чрез глас, имат по-ниско ниво на активност в мозъка си от тези, които комуникират с асистента онлайн чрез текст. Имайте предвид, че това не означава, че потребителите от първата група са по-глупави, а просто че гласовото взаимодействие изисква по-малко обработка, тъй като е по-лесно

Какво казват числата?

Да преминем сега към цифрите, които са меко казано изненадващи. 25% от потребителите на iOS казват, че са имали сексуални фантазии за Siri поне веднъж; в допълнение, 33% от хората, участвали в проучването, потвърждават, че се чувстват много комфортно да слушат гласа на Siri и дори, че биха искали това да е човек от плът и кръв.

Популярна тема