Купете Ulefone Armor от разпродажба за 147 евро

Съдържание:

Купете Ulefone Armor от разпродажба за 147 евро
Купете Ulefone Armor от разпродажба за 147 евро
Anonim

Писна ли ви мобилният ви телефон да се чупи при падане или удар? Искате водоустойчив мобилен телефон, но не знаете кой да купите? Има няколко телефона Ruger, които наистина си заслужават и някои от тях са наистина скъпи.

Този Ulefone Armor е един от най-достъпните и сега можете да го вземете у дома на разпродажба само за 147 евро в Banggoodd, най-добрата цена на пазара в момента. Той е на бърза продажба и е идеалният мобилен телефон за всички онези хора, които искат мобилен телефон, който издържа на падане, удари и потапяне във вода, идеалният мобилен телефон за най-приключенските.

Купете оферта за Ulefone Armor
Купете оферта за Ulefone Armor

Какво има вътре в Ulefone Armor, освен че е здрав?

Ulefone Armor е не само телефон, устойчив на изпускане, удар и вода, Ulefone Armor също има мощен хардуер, който ви позволява да го използвате без проблеми. Реалността е, че това изобщо не е мобилен телефон от нисък клас, а по-скоро среден като много други, които виждаме на пазара дори на по-високи цени.

  • 4,7-инчов екран с HD резолюция и защита Corning Gorilla Glass 3.
  • 1,3 GHz 8-ядрен процесор на MediaTek, MKT6753, който се представя толкова добре.
  • 3 GB RAM и 32 GB памет за съхранение.
  • 13 MP задна камера и 5 MP селфи камера.
  • Сензор за гравитация, сензор за близост, сензор за околна светлина, жироскоп и компас. Dual-SIM, GPS, Glonass, Bluetooth 4.0 и пълна 4G връзка, дори и с честотната лента от 800 MHz, която използваме в Испания.
  • 3500 mAh батерия за изключителна автономност.

Ulefone Armor е онзи мобилен телефон, който ще ви измъкне от всякакви проблеми и ще оцелее в живота на хора, които имат постоянна възбуда и опасност на телефона си.

Ulefone Armor е перфектен за авантюристи или хора, които работят на открито при по-рискови условия, където мобилният телефон може лесно да се счупи от удар. Препоръчва се и за водни дейности, тъй като е мобилен телефон, който ще се справя много добре с водата в случай на потапяне или каквото и да е. Това е напълно способен мобилен телефон, но с издръжливостта, която заслужава ругер.

Популярна тема