Основен телефон: Възможен безрамков дизайн на смартфон

Съдържание:

Основен телефон: Възможен безрамков дизайн на смартфон
Основен телефон: Възможен безрамков дизайн на смартфон
Anonim

От няколко седмици слуховете за Essential Phone, новия телефон, създаден от основателя на Android, се носят като луд барут онлайн. Само преди няколко дни ви разказахме за някои от функциите на Essential Phone. Досега обаче почти нямахме новини относно дизайна на терминала; знаехме само, че ще се присъедини към тенденцията за мобилни телефони без рамки, която обхваща тази 2017 г. За щастие, GSMArena успя да хвърли поглед към терминала.

Essential Phone, нов телефон без рамка от един от създателите на Android

Информацията идва до нас от много конкретен източник: последната реклама на Michelin В него можем да видим мобилен телефон, който не познаваме и мнозина предполагат, че това е Essential Phone. Това е практически безрамково устройство, много подобно на Xiaomi Mi Mix.

снимка
снимка

Още нещо относно устройството, което се появява в спота. В долната част на това, което се предполага, че е Essential Phone, виждаме три дупки; може да бъде USB портът, високоговорителят и 3,5 мм жак за слушалки.

В момента на пазара няма твърде много безбикселни терминали. Освен модела Xiaomi, знаем само за Samsung Galaxy S8 и LG G6. Ето защо привлече толкова много внимание да се види телефон от този стил в рекламното място на Michelin.

Възможни функции на Essential Phone

Почти сигурно телефонът ще разполага с 5,5-инчов екран с резолюция 1312×2560 пиксела. По отношение на производителността, той ще пристигне с Snapdragon 835 процесор, най-новият разработен от Qualcomm, заедно с 4 GB RAM.йени

По-долу ви оставяме рекламата на Michelin, в която се появява възможният Essential Phone

Какво мислиш за теб? Смятате ли, че телефонът в рекламата е новият телефон на един от създателите на Android?

Популярна тема