Причина, поради която Samsung иска да използвате Bixby

Съдържание:

Причина, поради която Samsung иска да използвате Bixby
Причина, поради която Samsung иска да използвате Bixby
Anonim

Виртуалният асистент Bixby е една от страхотните новости на Samsung Galaxy S8, новият телефон на южнокорейската компания, която излиза днес за продажба. Samsung иска потребителите да използват напълно функциите, предлагани от Bixby в техните терминали.

Използване на Bixby да или да на Galaxy S8

Samsung искаше да се увери на цена, че потребителите могат да използват този интелигентен асистент, затова добави специален бутон за него на новото устройство.

Южнокорейската компания беше наясно, че работата с Bixby изисква много практика и време, за да се разбере как работи. Но не всички потребители са готови да го направят. Според скорошно проучване, 75% от потребителите на смартфони почти не обръщат внимание на този вид асистенти; те просто ги използват, за да разберат какво ще е времето или да настроят алармата. Но те не са близо до действителния капацитет на различните присъстващи.

По този начин Samsung реши да включи бутона Bixby, който не може да бъде персонализиран за стартиране на друго приложение. Следователно, като не могат да го пренасочат, потребителите ще трябва да използват Bixby да или да; Разказахме ви за това преди няколко дни тук.

Какво ще бъде бъдещето на Bixby?

Samsung Galaxy S8 е в продажба днес, така че малко по малко ще видим как потребителите се справят с бутона Bixby, който телефонът включва. За разлика от конкуренцията, потребителите могат изпращат команди до Bixby чрез сензорния екран след гласова командаТака, например, те могат да изберат поредица от снимки в галерията на S8 и да ги изпратят на приятел чрез гласова команда.

Качествено изображение на Galaxy S8
Качествено изображение на Galaxy S8

Популярна тема