Samsung Galaxy S8 Plus се актуализира за първи път

Съдържание:

Samsung Galaxy S8 Plus се актуализира за първи път
Samsung Galaxy S8 Plus се актуализира за първи път
Anonim

Най-обсъжданият телефон на годината отново носи новини. Samsung Galaxy S8 и неговата версия S8 Plus, чието сравнение с конкурентите му представихме, отново е главният герой. Телефонът работи по пускането си в Европа. Това означава пристигане на актуализации В този случай първият от новото издание на корейския гигант. Това е много бързо актуализация. Като цяло целта му е да коригира някои открити грешки, но ще го видим по-подробно.

Информацията е получена първо на холандски. Новата актуализация изглежда готова за изтегляне в Белгия и Германия, като останалите европейски страни ще я последват през следващите няколко дни. Все още няма потвърдена конкретна дата, но се съмняваме, че ще трябва да чакаме дълго. Днешната актуализация е налична сега за Galaxy S8 Plus устройства

снимка
снимка

Какво представлява актуализацията на Galaxy S8 Plus?

месечна актуализация на Google по отношение на сигурността включваше списък. Сред тях са 49 CVE, уязвимости в сигурността. Също така корекция за 16 проблема специфични за устройства Samsung Galaxy Разбира се, сред тях е и най-новият модел на компанията.

Най-забележителната промяна, донесена от тази актуализация, се отнася до алгоритъма за разпознаване на лицаGalaxy S8 Plus включва разпознаване на лица, но изглежда, че е имало някои проблеми с работата му С тази актуализация се надяваме, че проблемът може да бъде решен Остава да видим дали потребителите споделят опита си и по този начин ще могат да проверят степента на удовлетвореност на потребителя.

Не е известно кога тази корекция ще бъде налична за Galaxy S8 Досега не е казано нищо, което е странно. Като се има предвид, че това са два еднакви телефона, изненадващо е, че вече не е наличен. Остава да изчакаме да видим нови новини от Google или от Samsung Най-нормалното е, че скоро ще бъде пуснат, но липсата на потвърждения офицери не хвърля много светлина по въпроса.

Популярна тема