Как да стабилизирате видео с Google Photos

Съдържание:

Как да стабилизирате видео с Google Photos
Как да стабилизирате видео с Google Photos
Anonim

Броят приложения налични за Android за редактиране на снимки и/или видеоклипове е голям. Всяко приложение има своите силни страни, като някои са специализирани в един тип изображения или предлагат различен формат за редактиране. Въпреки че е вярно, че има много достъпни приложения, има едно нещо, което не много имат. видео стабилизатор Тъй като самите телефони често нямат оптичен стабилизатор в камерата си, интересно е да има приложения, които могат да правят това. йени

Google Photos може Благодарение на новата си версия 2.13, приложението вече има способността да стабилизира видеоклипове Процесът е много бърз и много прост, така че всеки, който има нужда, може да го направи. Искате ли да знаете как да го направите? Показваме ви го в този урок днес.

снимка
снимка

Как да стабилизирате видеоклип с Google Photos

След като отворите приложението, трябва да намерите видеото, което искате да редактирате. Щракнете върху видеото за стабилизиране и сме готови да започнем процеса. В долната част на видеоклипа виждате четири икони (една за споделяне, молив за редактиране, тази за информация и тази за изтриване/изпращане в кошчето). Щракнете върху edit, вторият от бутоните и ще се появи екранът, който можете да видите на втората екранна снимка.

Там получавате опцията за стабилизиране на видеото Просто изберете тази опция и видеото ще стартирапроцесът на стабилизиране.продължителността на този процес зависи от дължината на видеоклипа Също и от това колко мощно е вашето устройство , така че може да отнеме повече време за някои от вас. След като това стане, ще видите, че видеоклипът ви е по-стабилизиран. Процесът вече е приключил.

Както можете да видите, това е много лесен начин да можете да стабилизирате видеоклипове благодарение на тази нова функция на Google Photos Ако трябва да Не е нужно да търсите приложения, за да направите това, тъй като можете да го направите по много удобен и бърз начин с Google Photos. Какво мислите за тази функция? Ще го използваш ли? Определено го препоръчваме.

Популярна тема