Гледайте жребия на полуфиналите на Champions на Android и онлайн (2017)

Съдържание:

Гледайте жребия на полуфиналите на Champions на Android и онлайн (2017)
Гледайте жребия на полуфиналите на Champions на Android и онлайн (2017)
Anonim

Утре, 21 април в 12 часа на обяд сутринта Полуфиналите на шампионите 2017 Така че, ако искате да знаете как да гледате жребия на полуфиналите на Шампионската лига на Android, попаднахте на правилното място, защото днес ще ви разкажем за това, така че можете да го следите на живо онлайн или от вашия смартфон с Android.

Както ще знаете, ако сте следили четвъртфиналните мачове, Барса е пропусната, но Атлетико де Мадрид и Реал Мадрид продължават да мечтаят да спечелят чаша. Но преди тях те ще имат два трудни съперника, Монако и ЮвентусЩе имаме ли испанско дерби? Или ще се сблъскат с другите европейски отбори? Ще разберем утре.

гледайте шампиони 2017 за android
гледайте шампиони 2017 за android

Гледайте тегленето на полуфиналите на Champions на Android 2017

Ако искате да гледате или да следвате тегленето на полуфиналите на Champions 2017 на Android в тази статия ви казваме всичко, от което се нуждаете, за да направите това възможно.

Първо, ще трябва да вземете устройството си около 11:30, защото оттогава те ще говорят за този вълнуващ полуфинал на Шампионската лига в който всичко може да се случи.

Томболата започва в 12, но минути преди това те ще я коментират

Къде ще мога да видя тегленето на Шампионите? Можете да го направите от La Sexta. Има и други канали като Barça TV, TV3 или Real Madrid TV дори, но ако искате бързо да се махнете от пътя, можете да вземете телевизора си и да включите Sexta.

  • Най-бързият вариант за всеки е да настроите Sexta от телевизор или смартфон и готово.

Ако искате да го следвате на Android, можете да отворите Sexta от браузър или дори по-лесно, като изтеглите приложението Atresplayer, което е безплатно за Android и позволява вие трябва даСледвайте тегленето на полуфиналите на Champions на Android.

Изтеглете приложението Atresplayer за Android и щракнете върху Шестото от 11:55 сутринта, за да проследите тегленето

Обикновено са точни, въпреки че понякога закъсняват с 5 минути. Но твърде бързо е, щом знаем една игра, ще разберем и другата.

Не се колебайте да изтеглите това приложение напълно безплатно за Android, в замяна ще можете да гледате тегленето на полуфиналите на шампионите на Android напълно безплатно.йени

С какъв отбор отиваш? Ще имаме ли испанско дерби на полуфиналите?

Популярна тема