Автомобили Citroen, съвместими с Android Auto

Съдържание:

Автомобили Citroen, съвместими с Android Auto
Автомобили Citroen, съвместими с Android Auto
Anonim

Android Auto покрива все по-голям брой марки и модели автомобили. Е, вече ви казахме, че тази технология е съвместима с различни модели на Citroen 2017; френска марка автомобили, която е много популярна в Европа и Азия.

Какво е Android Auto?

Android Auto е технология, която позволява бърз и лесен достъп до приложенията на телефона ни, както на екрана на самото устройство, така и в колата. Той е специално d проектиран, за да не се разсейваме по време на шофиране; По този начин можем да контролираме навигацията, обажданията, съобщенията или музиката, без да откъсваме очи от пътя.

Използвайте Android Auto на екрана на телефона

За да използваме тази технология се нуждаем само от две неща. От една страна, телефон с Android версия 5.0 или по-нова; но за най-добра производителност в идеалния случай телефонът трябва да е с Android 6.0 или по-нова версия. И, от друга страна, стойка за телефон за колата; това не е задължително за използване на Android Auto, въпреки че е силно препоръчително.

снимка
снимка

Използвайте Android Auto на дисплея на автомобила

За да използвате Android Auto на екрана на автомобила, изискването за версия на Android е същото. Освен това автомобилът трябва да е съвместим с Android Auto, като например моделите Citroen от 2017 г., изброени по-долу.

Списък с модели Citroen с поддръжка на Android Auto

  • 2017 C3
  • 2017 C4 Picasso
  • 2017 Grand C4 Picasso
  • 2017 C-Elysée
  • 2017 Jumpy
  • 2017 SpaceTourer

Скоро Android Auto ще се предлага и за модела Citroen C4.

В кои държави се предлага Android Auto?

Android Auto се предлага в следните държави: Аржентина, Австралия, Австрия, Боливия, Бразилия, Канада, Чили, Колумбия, Коста Рика, Доминиканска република, Еквадор, Германия, Гватемала, Франция, Индия, Ирландия, Италия, Япония, Мексико, Нова Зеландия, Панама, Парагвай, Перу, Пуерто Рико, Русия, Испания, Швейцария, Обединеното кралство, Съединените щати, Уругвай и Венецуела.

Включването на Android Auto в различни модели на Citroen несъмнено е страхотна новина за възможността да шофирате и използвате технологията безопасно на пътя.

Популярна тема