Деактивирайте известията за Clash Royale: SEO

Съдържание:

Деактивирайте известията за Clash Royale: SEO
Деактивирайте известията за Clash Royale: SEO
Anonim

Има игри като Clash Royale, които набират голяма популярност и се превърнаха в едни от нашите любими Играта базиран на карти и който черпи вдъхновение от стила на защита на кулата е главният герой всяка седмица с нови трикове и новости. Играта се стабилизира и има огромен легион от фенове , които следят всяко ново нещо с голямо нетърпение. Харизмата на играта я направи световен успех и заслужено. забавна и пристрастяваща игра Въпреки че не всичко е перфектно.

Едно от основните оплаквания от много потребители е известията Играта има тенденция да изпраща много известия За всичко. Въпреки че е проектиран да бъде полезен и потребителите да са наясно какво се случва по всяко време, в крайна сметка може да се окаже доста изморителен. И в крайна сметка това е досадно за много потребители. За щастие има начин да изключите известията в Clash Royale Как? Прочетете.

снимка
снимка

Как да изключите известията за Clash Royale

Смешното в процеса на изключване на известията в Clash Royale е, че самата игра не ви дава опцията да го направя. Тогава може би се чудите как е възможно да ги премахнете. Има и други начини, които са много лесни за изпълнение, ако намерите правилния начин. В този случай трябва да премахнете root известията. Трябва да отидем в системата

Просто отидете в настройките на нашето устройство с Android След като отидете там, отидете на notifications Потърсете приложението Clash Royale в списъка с всички приложения на телефона. След като го имате, щракнете върху него и премахнете отметката от опцията за предупреждение за известия С този лесен процес ще можете да забравите за досадните известия за игри, така че ще трябва да се съсредоточите само върху играта. В случай, че искате да включите отново известията, просто следвайте същия процес.

Както можете да видите много прост начин да можете да деактивирате известията За всички, които редовно играят Clash Royale Вие също ли имате проблеми с прекалено много известия? Сега можете да ги премахнете и да се съсредоточите върху това, което е важно: да се забавлявате с играта.

Популярна тема