Shoppiday: Печелете пари, купувайки неща с това приложение

Съдържание:

Shoppiday: Печелете пари, купувайки неща с това приложение
Shoppiday: Печелете пари, купувайки неща с това приложение
Anonim

Начинът, по който пазаруваме, се промени много Все повече и повече отиваме в магазина, за да видим продукта, въпреки че по-късно в много случаи правим покупките онлайн Този феномен е с нас от известно време и изглежда няма намерение да изчезне. Също така нараства броят на уебсайтовете, предлагащи отстъпки и купони. Това кара много от нас да се възползваме от онлайн пазаруването Но изглежда, че магазините предприемат действия и се стремят да предложат предимства на своите клиенти.

Ето защо те създават нови приложения, които се стремят да привлекат потребителите обратно в магазините с специални промоции Последното е Shoppiday Съгласно предпоставката за печелете пари в магазини, това приложение се стреми да промени начина, по който пазарувате. Искате ли да научите повече за Shoppiday?2

снимка
снимка

Как работи Shoppiday

Shoppiday е приложение, което можете да използвате както във физически магазини, така и онлайн. Независимо дали става дума за магазин за дрехи, кафене или фризьорски салон, заявлението е валидно. Винаги с една и съща цел: направете печалба и спестете пари. Как?

Като използвате това приложение, ще можете да се възползвате от купони за отстъпка и връщане на пари Когато отидете в магазин, ресторант или спа, можете да използвате приложението. При плащане можете изберете да платите с приложението или да платите директно на бизнеса С вградения калкулатор в приложението въвеждате сумата изразходвани в търговията. След това търговецът потвърждава споменатата транзакция със системата за печат и добавя получената печалба С тази печалба можете правете каквото искате Можете да прехвърлите в банкова сметка или да го използвате за покупки в приложението с натрупаните пари.

Ако залагате на пазаруване онлайн, ще ви бъде изпратена линк към онлайн магазина, където можете да намерите стотици марки в различни категории. Отново можете да да се възползвате от отстъпки и връщане на пари Shoppiday Определено изглежда интересно приложение. Освен това, като е достъпен за физическите магазини, той може да привлече потребителите в магазините. Какво мислите за Shoppiday? Ще го използваш ли? Оставяме ви връзката ви за изтегляне по-долу.

Популярна тема