Нов LEAGOO M5 EDGE: характеристики, цена и наличност

Съдържание:

Нов LEAGOO M5 EDGE: характеристики, цена и наличност
Нов LEAGOO M5 EDGE: характеристики, цена и наличност
Anonim

Samsung направи първата стъпка на пазара на мобилни телефони със Samsung Galaxy S6 Edge, първото извито устройство с двоен панел. Оттогава много производители са избрали да следват същия път и да пуснат телефони със същия дизайн. Последният, който направи това, беше LEAGOO; компанията представи новия LEAGOO M5 EDGE, първият си телефон с извит панел. Терминалът беше представен на търговското изложение за мобилна електроника в Хонконг.

телефон от среден клас с много интересни функции, предназначен за онези потребители, които искат приличен терминал, но без да ходят на всякакви терени.

Нов LEAGOO M5 EDGE: Дизайн

Телефонът е изработен от алуминий, така че изглежда много елегантен. Акцентът на устройството е предната му част, в която 80% от пространството е заето от екрана; LEAGOO са заложили на практически безрамков терминал благодарение на 3D технологията.

Нов LEAGOO M5 EDGE: Функции

Екранът е с размер 5 инча с HD резолюция и 294 пиксела на инч. Компанията е включила в устройството процесор MediaTek MT6737 заедно с 2 GB RAM памет и 16 GB, разширяема чрез microSD карта.

Въпреки че, без съмнение, голямата сила на новия LEAGOO M5 EDGE е неговата камера Гърбът има резолюция от 13 мегапиксела и отпред, нищо повече и нищо по-малко от 8 мегапиксела Като се има предвид, че е телефон от среден клас, той е много добър.

Друга силна страна на устройството е страхотното качество на звука. Монтиран отзад високоговорител, съчетан със специален аудио чип Awinic K7, който доставя до 97 децибела мощност прави изкривяването почти нулево.

снимка
снимка

Нов LEAGOO M5 EDGE: цена и наличност

Пускането на пазара на телефона не е официално потвърдено, нито датата, на която ще стане това. Вярваме, че ще бъде пуснат в продажба в не много далечно бъдеще, вероятно след няколко седмици; а що се отнася до цената му, като се вземат предвид характеристиките и компанията, ще бъде най-много около 250 евро.

Популярна тема