Samsung Galaxy Note 8 ще има двойна задна камера

Съдържание:

Samsung Galaxy Note 8 ще има двойна задна камера
Samsung Galaxy Note 8 ще има двойна задна камера
Anonim

Големите версии на Samsung тази година са Galaxy S8 и S8 Plus, като и двата влизат в продажба утре; Но не са единствените. През тази 2017 г. южнокорейската компания ще пусне и Galaxy Note 8, за който може да се говори много.

Слуховете за характеристиките и предимствата на телефона се разпространяват като горски пожар, още повече като се има предвид, че той е наследникът на Galaxy Note 7, най-големият провал в историята на Samsung. Е, последните новини показват, че Galaxy Note 8 може да бъде първият телефон на компанията с двойна задна камера.

Двойната задна камера на Galaxy Note 8

Слуховете в интернет винаги идват от много различни източници, които не винаги са много надеждни. Но този път информацията идва от анализатора на KGI Securities Ming-Chi Ku, един от най-надеждните източници в мрежата. Според тази информация, двойната задна камера на Galaxy Note 8 може да надмине дори тази на iPhone 7 Plus на Apple. Анализаторът нарича това първо в телефон на Samsung "най-важната актуализация" в новия Galaxy Note 8.

Samsung Galaxy Note 8
Samsung Galaxy Note 8

Функции на Galaxy Note 8

Да преминем сега към техническите характеристики на двойната камера: тя ще включва 3x оптично увеличение, широкоъгълен обектив с 12-мегапикселова резолюция и съвместим с двоен фотодиод; друг телефото обектив 13 мегапиксела с 6P двоен обектив и двоен OIS.

Аналитикът на KGI Securities Минг-Чи Ку също говори за някои от функциите на телефона. Той ще разполага с 6,4-инчов QHD+ OLED екран; много по-висок от 5,7-инчовия екран на Note 7. Така Samsung ще навлезе на пазара на Phablet през входната врата. В допълнение, това показва, че Galaxy Note 8 ще има четец на пръстови отпечатъци на гърба, така че да се използва цялата предна част на екрана. Що се отнася до процесора, той може да бъде собствен Exynos 8895 на Samsung или Snapdragon 835 на Qualcomm.

Популярна тема