LG V30 ще има извит екран като Galaxy S8

Съдържание:

LG V30 ще има извит екран като Galaxy S8
LG V30 ще има извит екран като Galaxy S8
Anonim

Знаете ли, че LG V30 може да се предлага с извит екран като Galaxy S8? Обичаме да знаем какво правят производителите на пазара, защото винаги има малки решения, които имат значение. И ако има нещо, което харесват много потребители, които купуват Galaxy S8, това са неговите извивки, защото можем да видим нещо подобно в новия LG V30.

Това ни казаха момчетата от Android Authority. Очевидно това е слух и може да не е официално или сигурно, но когато реката звучи, тя носи вода и е възможно LG V30 да има извит екран при пускането на пазара.

Сензор на камерата на Galaxy S8
Сензор на камерата на Galaxy S8

LG V30 с извит екран

Не можем да отречем, че LG Display има опит в производството на извити OLED панели. Само като започнем от това, може да сме изправени пред нов LG терминал с извит екран.

Без да продължаваме по-нататък, миналата година компанията достави извити екрани на Xiaomi, за да могат да създадат новия Mi Note 2. Но поради нарастващото търсене всичко показва, че LG ще започне масово производство на извити OLED екрани.

LG към извити OLED екрани за масовия пазар от 2017 г.

И освен това всичко сочи, че той ще го направи от първата половина на 2017 г.. Тоест, ще го видим много скоро, защото ще се проведе между април и юни, така че със сигурност ще имаме повече информация много скоро.

Това, което знаем е, че LG V30, наследник на V20, може да има извит OLED екран, поради което броят на екраните се е увеличил толкова много. Освен това те са подобни на извитите екрани, използвани в модели като Galaxy S8 на Samsung.

Не можем да потвърдим на 100%, защото LG не каза нищо за това. Просто знаем, че те са увеличили масовото производство и тъй като LG V30 ще излезе скоро, това може да се дължи на това. Освен това е ясно, че биха могли да предложат нещо подобно на потребителите, защото Samsung в момента триумфира с OLED екрани и LG може да поиска да въведев тези части.

Ще последвате ли примера на Samsung? Мислите ли, че ще имаме LG V30 с извит екран?

Популярна тема