Изтеглете Afterpulse за Android

Съдържание:

Изтеглете Afterpulse за Android
Изтеглете Afterpulse за Android
Anonim

За феновете на екшън или игри със стрелба, винаги има много възможности за изтегляне от Google Play или други магазини. Някои търсят игри, които могат да използват в мултиплейър режим, за други е изискване графиката да е изключителна. Както и да е, има все повече и повече игри, но понякога е трудно да се намери такава, която да е наистина интересна и качествена.

Именно поради тази причина ви представяме нова игра днес. Afterpulse е името на тази игра. Най-добрата част е, че комбинира кожи от всякакъв вид, което ще я превърне в любимата ви екшън игра. Има възможност за използване на мултиплейър режим и има някои страхотна графика Печеливша комбинация със сигурност. Искате ли да научите повече за тази игра?

снимка
снимка

Игра за мобилна конзола Afterpulse

В тази игра, поставена срещу световен конфликт с епични пропорции, графиката изглежда много спретнато. Това е игра предназначена за мобилни устройства, но идеално би могла да бъде на конзоли благодарение на своята графика и начина, по който е проектирана. Неговите разнообразни платформи улавят същността на страхотните екшън игри, така че забавлението е повече от гарантирано. Изтеглянето на играта е безплатно, въпреки че веднъж вътре има аспекти, които не са задължителни за плащане. За да играете играта, трябва да имате Интернет връзка

Голямо предимство на играта е, че можете да персонализирате почти до последния детайл. Вие ще проектирате своя soldier така, че да ви подхожда. От оборудване, кутията до голямото разнообразие от налични оръжия. Има над 800 първични и вторични оръжия в цялата игра. Също така ще можете да изберете своя стил на игра въз основа на вашите оръжия. Докато напредвате в играта и трупате опит, ще се класирате нагоре.

Благодарение на режима за много играчи ще можете да се изправите срещу други играчи или собствените си приятели. Това със сигурност прави играта още по-забавна. екшън игра, която поддържа класическата същност на жанра, но обещава големи дози забавление и забавление за потребителите. Струва си да дадете този Afterpulse Оставяме ви с връзката за изтегляне. Какво мислите за Afterpulse? Ще играеш ли?

Afterpulse Цена: Безплатно+

Популярна тема