Как да записвате екран на Android с AZ Screen Recorder

Съдържание:

Как да записвате екран на Android с AZ Screen Recorder
Как да записвате екран на Android с AZ Screen Recorder
Anonim

Днес говорим за едно много интересно приложение. AZ Screen Recorder е приложението, което търсите, за да можете да записвате екрана на мобилния си телефон. Актуализиран съвсем наскоро, за да ви предложи най-високо ниво на качество на картина и звук. Ще можете да направите пълен и лесен запис на това, което виждате на екрана на вашия смартфон.

Приложение, което досега се показва без реклами. И за разлика от други, без ограничение във времето за вашите записи. С новите функции ще можете да правите нещо, което другите не позволяват, да поставяте на пауза записа толкова пъти, колкото е необходимо.

записващо устройство на екрана
записващо устройство на екрана

AZ Screen Recorder ви дава повече възможности

Спрете каквото и да записвате и продължете, когато пожелаете точно така. Освен това можете също да включите външно аудио към записите през микрофона на вашия смартфон. Направете корекции на яркостта или разделителната способност, така че да имате възможно най-високо качество.

AZ Screen Recorder също ви позволява да видите в записа докосванията, направени на екрана по време на него. Нещо много полезно, ако това, което искаме, е да запишем някакъв тип конфигурация или корекция, която трябва да се направи.

AZ Screen Recorder е много завършен и има безплатна версия

Има редица други функции, които също могат да бъдат полезни. Можем да изберем рамката на записа, както и да персонализираме видеото с лого или текст. Можем също така да добавим към записа ефекти тип „изтичане на времето“. И нещо, което винаги е добре дошло, можем да изберем да запазим видеоклипа директно в нашата карта за съхранение Наистина голямо разнообразие от възможности на една ръка разстояние.

Истината е, че малко приложения, които се използват за този тип запис, предлагат толкова много за толкова малко. Според разработчиците, целта е да направят най-доброто приложение безплатно. И въпреки че няма да трябва да плащате нищо, за да го използвате, от същото приложение сте поканени да си сътрудничите с проекта.

Чрез закупуване на «дарителски пакет» можете да активирате други допълнителни функции за приложението. Контролът магически бутон, запис с лицева камера,-g.webp" />.

Популярна тема