Instagram офлайн: Как работи тази нова функция?

Съдържание:

Instagram офлайн: Как работи тази нова функция?
Instagram офлайн: Как работи тази нова функция?
Anonim

Instagram, въпреки че е едно от най-използваните приложения в света, то не спира да добавя функции, така че потребителите да се чувстват комфортно с всичко, което предлага приложението. Instagram не спира да добавя новини от известно време, проблемът е, че повечето от новините са копирани от други успешни социални платформи.

Сега Instagram пуска новост, която не е ексклузивна за платформата, но ни позволява да имаме допълнителна функция, заради която харесваме приложението. Instagram вече ни позволява да сърфираме офлайн чрез приложението, т.е. позволява ни да сърфираме без връзка. Това, което много хора не знаят, е как работи тази нова функция, но работата й е много проста.

новини-инстаграм
новини-инстаграм

Как Instagram работи офлайн?

Е, досега това работеше горе-долу по същия начин, много хора казват, че сега можете да преглеждате офлайн съдържание в Instagram, но досега беше възможно и това. Разликата е, че Instagram ще се фокусира малко повече върху това.

Идеята е, че използвате Instagram, докато сърфирате и всички снимки и публикации, които отваряте, се съхраняват в памет, наречена кеш, класическата памет на приложенията, които се надува нон-стоп, но може да бъде изтрит без риск. Е, кешът ще отговаря за съхраняването на много изображения в Instagram, които посещавате, толкова е лесно.

След като сте сърфирали онлайн известно време, платформата просто ще ви покаже всичко, което е успяла да събере, докато сте офлайн. Операцията е много проста и не изглежда, че сте дали много от това, което вече имахме досега.

В миналото Instagram не показваше нищо, когато бяхме офлайн, но беше в бета версия от известно време и сега изглежда, че ще бъде официално за всички. Просто вашите навигации ще бъдат запазени в кеша и ще бъде важно да го изтривате от време на време, особено ако имате мобилен телефон с Android с малко памет за приложения, нещо, което обикновено не се случва в горната част на диапазон, но в по-стари мобилни телефони и телефони с 1 GB RAM.

Популярна тема