Xiaomi Mi6: Всичко, което трябва да знаете за него

Съдържание:

Xiaomi Mi6: Всичко, което трябва да знаете за него
Xiaomi Mi6: Всичко, което трябва да знаете за него
Anonim

Един от телефоните, за които се говори най-много през последните месеци, е Xiaomi Mi6 Компанията се налага със скокове и границите извън пазара китайски и все повече и повече потребители залагат на своите устройства. Преди няколко дни ви казахме, че Mi6 ще има четец на пръстови отпечатъци и ирис. Днес искаме да ви кажем малко повече за този телефон.

Въпреки че все още не можем да ви кажем нищо официално за Xiaomi Mi6, вече има някои характеристики на телефона, които бяха разкрити благодарение на някои екранни снимки със серия от данни, публикувани в китайската социална мрежа Weibo.

Xiaomi Mi6
Xiaomi Mi6

5 новини за Xiaomi Mi6

Според последните изтичания на информация, новият телефон на китайската компания ще има операционна система Android 7.1.1 и 5,1-инчов FHD екран Що се отнася до мобилния процесор, той почти сигурно ще бъде Qualcomm Snapdragon 835 Що се отнася до RAM паметта, има две версии; един, който казва, че ще има вътрешна памет от 64 GB и 4 GB RAM и друг, който казва, че ще има 6 GB RAM и 128 GB вътрешна памет.

Камерата се превърна в една от най-важните характеристики на телефоните; в случая на Xiaomi Mi6, последните слухове сочат, че той ще включва 12-мегапикселова задна камера и 8-мегапикселова предна камера В допълнение, други технически подробности като способността на двете камери да записват 4K

Една от характеристиките, които най-много искаме да знаем, въпреки че вероятно няма да можем да го направим до представянето на телефона от Xiaomi, е капацитетът на батерията на Mi6.

Безжично зареждане

Това, което можем да ви кажем за батерията на телефона е, че се говори, че има безжично зареждане; функция, която е много удобна, тъй като просто трябва да оставите телефона на повърхност, без да свързвате нищо. Ако тази характеристика на новия Xiaomi Mi6 бъде потвърдена, гърбът на телефона ще бъде ceramic

Четец на пръстови отпечатъци и ирис

Една от последните новини за новия телефон на китайската компания е четец на ирис, вграден в предната част, както и четец на пръстови отпечатъци отпред part Почти сигурно четецът на пръстови отпечатъци ще следва пръстовия отпечатък на Xiaomi Mi5s; тоест ще работи като капацитивен бутон, разчитайки пръстовия отпечатък чрез ултразвук Страхотен залог от Xiaomi, който се стреми да завладее най-взискателните потребители.

Xiaomi Mi6
Xiaomi Mi6

Жак за слушалки

Вследствие на iPhone 7 и iPhone 7s, новият Mi6 може да няма жак за слушалки. Очевидно липсата се дължи на факта, че това би улеснило водоустойчивостта на телефона.

Въпреки че е вярно, че Samsung показа, че жакът за слушалки може да бъде интегриран в терминала и че е водоустойчив, това представлява голямо увеличение на разходите, нещо, в което Xiaomi може да не иска да влиза.

Водоустойчивост

Пряко свързано с предишната точка, премахването на жака за слушалки се очаква да донесе водоустойчивост на Xiaomi Mi6. Според слуховете, телефонът ще има IP67 защита, която позволява случайно потапяне, като например падане на телефона в тоалетната. Не се очаква да има защита IP68, която имат терминалите на Samsung и Sony и която позволява телефонът да бъде потопен за 30 минути на дълбочина от един метър.

Цена и дата на представяне на Xiaomi Mi6

Освен техническите подробности за характеристиките на телефона, много се говори и за възможната цена на новия мобилен телефон на китайската компания. Според последните изтичания, той ще има цена около 300 евро на китайския пазар.

Е, най-накрая можем да потвърдим, че в Европа ще има цена от 437 евро, според официалния акаунт на Xiaomi Weibo. Телефонът ще има версия Plus, , която ще бъде на цена от 535 евро Без съмнение цените са много по-ниски от тези на терминалите, които компаниите като Samsung или LG представиха тази година; и истината е, че характеристиките на терминалите нямат големи разлики.

Дата на представянето на Xiaomi Mi6 ще се състои утре, 11 април. Презентацията ще се проведе в Китай, така че в Испания ще бъде на разсъмване; утре като станем ще знаем всички официални характеристики на новия телефон.

Все още не можем да потвърдим кога Xiaomi Mi6 ще пристигне в Испания, въпреки че със сигурност няма да отнеме много време; може би през следващите няколко седмици ще го видим в магазините.

Бъдете много внимателни към нашия блог утре, защото през целия ден ще ви разкажем всичко, което е казано за Xiaomi Mi6 в официалната презентация!

АКТУАЛИЗАЦИЯ: Xiaomi Mi6 вече е официално представен, тук можете да видите цялата информация за Xiaomi Mi6.

Популярна тема