Xiaomi Mi6 ще има двойна камера: Потвърдено

Съдържание:

Xiaomi Mi6 ще има двойна камера: Потвърдено
Xiaomi Mi6 ще има двойна камера: Потвърдено
Anonim

Да, точно така, след като видяхме множество течове за новия Xiaomi Mi6, нещо, което много от нас вече смятаха, че ще бъде потвърдено, двойната камера на Xiaomi Mi6 беше потвърдена и е превърнат в тийзър, който не разбираме много добре.

Да, важен тийзър беше коментиран на уебсайта GizmoChina, в който компанията потвърждава, че Xiaomi Mi6 ще има двойна камера. Освен това, по отношение на тази двойна камера, може да имаме още важна информация, която бихте искали да знаете.

Xiaomi Mi6
Xiaomi Mi6

Xiaomi Mi6: С двойна камера и 5x оптично увеличение

Преди няколко дни изтече важно изображение, което говори за двойна камера в Xiaomi Mi6 с 5x оптично увеличение и не ни изглежда неразумно, че Xiaomi ще включи тази опция в своя телефон.

Също така знаем, че Oppo вече има тази работеща технология от извадката, която видяхме на MWC 2017, така че тази технология може да е използваната или „копирана“от Xiaomi.

Какъв сензор ще носи двойната камера на Xiaomi Mi6?

Не знаем дали най-накрая тази двойна камера ще присъства във всички модели на Xiaomi Mi6 или ще има версия с двойна камера и интересни функции и друга версия ще има един сензорсъс страхотно качество, но без оптични ефекти, толкова усъвършенствани като тези на този сензор.

Що се отнася до сензорите, които се разглеждат, има няколко алтернативи, когато спецификациите на Xiaomi Mi6 изтекоха, се говореше за сензор Sony IMX400 за мобилни устройства, който има един сензор и двоен Sony IMX362 сензор, въпреки че можеха да монтират и Sony IMX378, който вече носеше един от тези Xiaomi по това време.

Разбира се, сензорът ще бъде ключът, който прави разликата, въпреки че това, което е наистина интересно, е да видим дали „по-малкият“Mi6 ще има двойна камера или само моделът Plus ще го направи, както се случи в Xiaomi Mi5s Plus. Искате ли да видите Xiaomi Mi6 сега? Все още трябва да изчакаме следващия 19 април, когато ще бъде неговата презентация.

АКТУАЛИЗАЦИЯ: Xiaomi Mi6 вече е официално представен, тук можете да видите цялата информация за Xiaomi Mi6.

Популярна тема