Xiaomi Mi6: Филтрирани реални изображения на устройството

Съдържание:

Xiaomi Mi6: Филтрирани реални изображения на устройството
Xiaomi Mi6: Филтрирани реални изображения на устройството
Anonim

От доста време ви разказваме всичко за Xiaomi Mi6. Но най-накрая дойде денят, когато можем да ви покажем реални изображения на Xiaomi Mi6, далеч от слуховете и други прототипи. Вече знаем на 100% какъв ще бъде дизайнът на новия смартфон Xiaomi, Mi6 от висок клас, който не се губи. Така че, ако искате да го срещнете на снимки, не пропускайте тази статия:

Знаем, че стартирането на Mi6 се очаква на 19 априлl. Остават само 5 дни, за да научим всичко и със 100% качествени изображения, но докато чакаме, реални изображения на Xiaomi Mi6 като тези, които ви показваме следващите:йени

снимка
снимка

Xiaomi Mi6 реални снимки

Ние

Този дизайн на Xiaomi Mi6 ни харесва особено и поради различни причини. Успяхме да го видим филтриран от различни ъгли и резултатът е непобедим. Вече нямаме типичния дизайн на „китайските мобилни телефони“, защото през последните години китайските терминали значително подобриха своя дизайн и външен вид, като са смартфони по-лични и с някои много готини дизайни йени

Намерихме скенер за пръстови отпечатъци с овална форма отпред и също капацитивни бутони отстрани. Виждаме бутона за захранване до бутоните за сила на звука.

Не можем да намерим жак за слушалки Така че този път имаме функция, която Apple вече последва, като премахна жака за слушалки, но това всъщност не е проблем, тъй като Повече и все повече потребители избират безжични слушалки и не свързват слушалки към своите смартфони.

Снимки на xiaomi mi6
Снимки на xiaomi mi6

За останалото намираме двойна камера на гърба на терминала и LED светкавица. Това е добра новина.

Дизайн на Xiaomi Mi6, който особено харесваме

Пред нас е дизайн на Xiaomi Mi6, който харесваме, както виждаме на изображенията. Видяхме го от всички ъгли, отпред и отзад, и резултатът е доста брилянтен.

снимки на xiaomi mi6
снимки на xiaomi mi6

Все по-подобен на Xiaomi дизайн, по-личен и уникален и който вече не ни напомня за други терминали, така че ще бъде страхотна опция за тази 2017 г. и насочва към един от най-добрите телефони на годината.

xiaomi mi6 изображения снимки
xiaomi mi6 изображения снимки

Какво мислите за тези реални изображения на Xiaomi Mi6? Харесвате ли това, което виждате, или очаквахте подобрен дизайн?

АКТУАЛИЗАЦИЯ: Xiaomi Mi6 вече е официално представен, тук можете да видите цялата информация за Xiaomi Mi6.

Популярна тема