Xiaomi Mi 6 преминава теста GeekBench с отлични резултати

Съдържание:

Xiaomi Mi 6 преминава теста GeekBench с отлични резултати
Xiaomi Mi 6 преминава теста GeekBench с отлични резултати
Anonim

На 29 март Samsung представи своите два нови флагмана: Samsung Galaxy и Samsung Galaxy S8, , които ще бъдат пуснати в продажба на 21 април. От своя страна Xiaomi ще пусне двата си нови телефона, Mi 6 и Mi 6 Plus, няколко дни по-рано, на 19 април.

Е, има важна прилика между Galaxy S8 dip и Mi6: процесорът Snapdragon 835, най-новият модел, разработен от Qualcomm.

Xiaomi Mi 6 получава страхотен резултат в бенчмарка GeekBench

Както посочва статия в Geekbench, Mi 6 има резултат 2,006 в едноядрен тест и 6.438 в многоядрения тест на Geekbench Въпреки че резултатът е наистина добър, истината е, че тази тестова единица не работи на най-бързата тактова честота на чипа; според официалните данни на Snapdragon, скоростта може да бъде от до 2.45 GHz, докато в теста това е направено на 1.90 GHz.

снимка
снимка

Имаме повече информация, извлечена от записа в Geekbench. От една страна, операционната система; Android 7.1.1 Nougat. И от друга страна, RAM паметта; тестовото устройство има 6GB RAM, въпреки че се очаква Xiaomi да пусне модел с 4GB RAM.

Последна информация за Mi 6 и Mi 6 Plus

Xiaomi Mi 6 ще има 5,14-инчов екран и ще разполага със задна камера с 19-мегапикселова резолюция и 8-мегапикселова предна камера. Xiaomi Mi 6 Plus ще разполага с 5,7-инчов екран; Задната камера ще бъде двойна с 12 мегапиксела, а предната с 8 мегапиксела.

Капацитетът на батерията на Xiaomi Mi 6 и Xiaomi Mi6 Plus ще бъде съответно 3200 mAh и 4500 mAh.

Очакваме с нетърпение да видим новите модели Xiaomi на пазара; а сега, в резултат на резултата, получен в теста Geekbench, още повече.

АКТУАЛИЗАЦИЯ: Xiaomi Mi6 вече е официално представен, тук можете да видите цялата информация за Xiaomi Mi6.

Популярна тема