Xiaomi Mi6 ще има малко ръбове отстрани

Съдържание:

Xiaomi Mi6 ще има малко ръбове отстрани
Xiaomi Mi6 ще има малко ръбове отстрани
Anonim

Дата на пускане на пазара на Xiaomi Mi6 наближава. Тази сряда 19 април е дългоочакваният ден, в който мобилният телефон на китайската компания е официално пуснат на пазараДосега имахме няколко изтичания относно характеристиките му и някои изображения на самия телефон. Също така повторихме някои от предполагаемите проблеми на телефона, за който се говори най-много през този месец април. Несъмнено очакванията са много високи.

Изтичането на изображения ни дава представа как ще изглежда телефонът. Новите изображения, които можем да видим, ни дават представа за мобилния телефон. Изненадата за мнозина е да видят, че телефонът е доста дълъг, което напомня на някои от Samsung Galaxy S8 Какво друго можем да очакваме от Xiaomi Mi6 ?

снимка
снимка

Дизайн с малка рамка отстрани

Ако има още една подробност, която мнозина привличат вниманието на телефона, това е почти липсата на ръбове отстрани В допълнение, също и форма, почти извита в ъглите отпред и отзад на телефона. Със сигурност ни дава интересна представа за самия дизайн и ни кара да се чудим много.

Други аспекти на телефона, които трябва да имате предвид, е клавишът за начало, доста по-голям от нормалното и двойната камера. позицията на камерите на телефона е ясна и вече е потвърдена, но това, което много експерти все още поставят под съмнение, е местоположението на LED светкавицата на самата камера. Очевидно в някои изображения или течове е било отляво, докато в други е било отдясно.

Без съмнение Xiaomi Mi6 е най-обсъжданият телефон този месец. Сега, когато най-накрая ще бъде пуснат тази седмица, много слухове ще бъдат спряни, но общественото приемане остава да се види. Това е телефон с атрактивен дизайн, но и с някои спецификации, които го правят ясен конкурент на пазарните гиганти. Затова можем само да изчакаме 19-ти и да можем да проверим веднъж завинаги какво предлага Xiaomi Mi6.

АКТУАЛИЗАЦИЯ: Xiaomi Mi6 вече е официално представен, тук можете да видите цялата информация за Xiaomi Mi6.

Популярна тема