Как да излъчвате на живо в YouTube от Android

Съдържание:

Как да излъчвате на живо в YouTube от Android
Как да излъчвате на живо в YouTube от Android
Anonim

YouTube генерира заглавия през този месец април с различните решения, които е взел. Както в рекламната си политика, така и в плановете си за борба с троловете. Тези промени бяха широко коментирани от потребители, които не изглеждат напълно убедени в последствията от тях. Но изглежда, че тези промени не са били достатъчни, за да YouTube Уебсайтът представи други промени през месеца.

Най- коментираният и спорен от всички е, че тези канали с по-малко от 10 000 абонати няма да могат да излъчват на живо Край на така нареченото поточно предаване на живо за тези канали. Противоречива мярка и изглежда, че сега YouTube е отстъпил Горе-долу. Занижиха изискванията. За тези канали с 1000 последователи можете да правите предавания на живо Освен това можете да ги правите от телефона си. как? Прочетете.

снимка
снимка

Как да направите предаване на живо в YouTube с мобилния си телефон

Първо трябва да имате YouTube на вашия смартфон След като тази стъпка бъде завършена и вие също имате нужния брой абонати ние може да започне сега. Просто използвайте приложението YouTube, за да създадете това предаване на живо. Това е много прост процес, който ще можете да извършите веднага.

Трябва да отворите Creator Studio и там да изберете опцията за предаване на живо (стрийминг на живо) и сте готови да започнем. Веднъж в приложението YouTube идва първата стъпка. Трябва да изберете бутона на камерата и да дадете необходимите разрешения на приложението за достъп до вашата камера, микрофон и памет. Ако е необходимо или възможно, проверете канала си Изберете опцията СТАРТИ НА ЖИВО

С тези стъпки ще създадете излъчването на живо, което искате. файл ще бъде изтеглен и на вашия телефон. Изглежда, че тази мярка на YouTube е крачка назад от първоначалното му решение, което беше твърде строго. Ще бъде интересно да видим дали собствениците на канали реагират положително и ще видим увеличение на предаванията на живо. Правили ли сте или планирате ли да правите предаване на живо?

Популярна тема