Решение: Проблем с червения екран на Galaxy S8

Съдържание:

Решение: Проблем с червения екран на Galaxy S8
Решение: Проблем с червения екран на Galaxy S8
Anonim

Samsung Galaxy S8 е на път да излезе на пазара и много хора вече са започнали да се тревожат след някои доклади, показани от някои потребители. Има потребители, които вече имат своя Galaxy S8 и са започнали да съобщават за проблеми с червеникав оттенък на екрана на телефона си.

Нормално ли е екранът на Galaxy S8 да има червеникав цвят? Е, зависи, в някои случаи този тон е оправдан. Много други марки имат екрани от край до край, но извитият AMOLED панел, който интегрира Galaxy S8, наречен Infinity Display, е най-добрият екран, виждан някога на телефон, и смятаме, че е много рядко да има сериозни проблеми с цвета му.

Червен екран на Galaxy S8
Червен екран на Galaxy S8

Какво причинява червеникавия цвят на някои Galaxy S8?

Този червеникав цвят може да идва от 2 неща, или проблем с цветовия баланс, или проблем с филтъра за синя светлина.

Samsung използва много, много добър AMOLED панел, който е преминал много проверки за качество. Samsung старателно разработи своя дисплей, за да избегне проблеми с цвета на телефона и това няма много смисъл за нас.

Samsung дори използва два подпиксела, един червено-зелен и един синьо-зелен, за да постигне перфектен цвят на екрана. Екранът на Galaxy S8 показва абсолютно черно и почти перфектно бяло, което е най-големият недостатък на AMOLED екраните.

Няма проблем, може да са неверни слухове

Много потребители на YouTube са пробвали този терминал и никой не е докладвал за такъв проблемСветът на мобилната телефония е толкова агресивен, че всеки пряк конкурент може да плати (неизвестно), за да разкрие някой от тези слухове, преди да продаде терминала, така че някои резервации да бъдат отменени (това се случва, не се заблуждавайте).

Изглежда, че не е проблем с качеството и тези, на които се случи, ще могат да коригират и регулират цветовия баланс на самия телефон, като влязат в Настройки – Дисплей и проверете както режима, като Филтър за синя светлина Също така отидете на Настройки – Дисплей – Режим на екрана и Регулирайте цветовия баланс, за да избегнете червеникав оттенък.

Ако филтърът за синя светлина е активиран, тогава проблемът не е проблем, филтърът за синя светлина, когато бъде премахнат, кара екрана да стане с един цвят по-червеникав. Samsung вече каза, че ако клиент, въпреки правилните настройки, все още смята, че екранът на неговия Galaxy S8 има червеникав цвят, той може да го промени без проблеми в SAT.

Изглежда, че Samsung няма да се прецака с Galaxy S8 и този слух ни се струва неоснователен, може би някой е активирал филтъра за синя светлина и е причинил този фалшив слух за отмяна на някои резерви на Galaxy S8. Ако се случи в нашето звено, което се съмнявам, ще бъде обсъдено.

Популярна тема