Galaxy S8 може да бъде замразен при -35 градуса

Съдържание:

Galaxy S8 може да бъде замразен при -35 градуса
Galaxy S8 може да бъде замразен при -35 градуса
Anonim

Знаете ли, , че Galaxy S8 може да замръзне при -35 градуса? И аз не повярвах, докато не видях видеото. не вярваш ли Не можете да пропуснете следното видео в YouTube, в което можем да видим как нищо не се случва с Galaxy S8, ако остане във фризера.

Със сигурност няма да поставите l Samsung Galaxy S8 в който и да е фризер, за да се охлади (без значение колко е горещ е). Но един youtuber направи теста и не можете да пропуснете какво се случва. По-долу ви показваме изображение как започна всичко, но не можете да пропуснете видеото с целия процес и крайния резултат и го оставяме по-долу.

Galaxy S8 може да се замразява при -35 градуса
Galaxy S8 може да се замразява при -35 градуса

Galaxy S8 може да се замразява при -35 градуса

Във видеото можем да видим как потребител взема замръзнала вана и започва да мачка Galaxy S8 в нея, докато се напои. След това потопете Galaxy S8 в ледена вода И отгоре на това добавете още вода. Докато накрая той решава да постави ваната във фризера и да замрази всичко напълно (виждаме и как поставя iPhone 7 до нея).

Ясно е, че има видеа, които не спират да ни учудват, затова трябва да го видите и не можете да го пропуснете. Но искате ли да знаете какво ще се случи след това? Това, което се случва е, че след като го постави във фризера и изчака да замръзне напълно, той решава да го извади (когато вече е 100% замразен). Нещо повече, виждаме огромен леден куб (цялата вана) и тези терминали са скрити вътре.

Galaxy S8 остава непокътнат след първо потапяне в ледена вода и след това замразяване

Резултатът ни изненадва, защото виждаме, че Galaxy S8 е непокътнат, нищо не му се е случило. Това означава, че можем да кажем, че Galaxy S8 може да бъде замразен при -35 градуса.

Това потвърждава, че Samsung Galaxy S8 е много силен телефон разбира се. Това е добра новина, защото е невероятно, че един мобилен телефон може да издържи на това и го издържа. Самото момче показа, че след процеса на замразяване S8 продължава да работи перфектно (демонстрирано е във видеото).

Не пропускайте видеото, защото е страхотно и си заслужава гледането:

Какво мислите за видеоклипа? Бихте ли направили теста с вашия S8?

Популярна тема