Doogee Mix: Официални спецификации и характеристики

Съдържание:

Doogee Mix: Официални спецификации и характеристики
Doogee Mix: Официални спецификации и характеристики
Anonim

Вече ви казахме неофициално за Doogee Mix, но тази сутрин Doogee си спомни за нас и ни изпрати най-новата информация за своя Doogee Mix. С други думи, това не е изтичане на информация, това е всичко, което знаем за новия Doogee Mix, смартфонът с екран без граници в стила на Mi Mix на Xiaomi, който ще представи много скоро.

Новият Doogee Mix вече не е слух, всъщност ще видите официалните снимки, които го сравняват с Xiaomi Mi Mix. Това, което все още не знаем със сигурност, е неговата цена и дата на пускане на пазара, но това са подробности, за които също имаме някои щрихи, които ще коментираме по-долу.

Doogee Mix срещу Xiaomi Mi Mix
Doogee Mix срещу Xiaomi Mi Mix

Doogee Mix: Какво знаем за него?

Първо трябва да говорим за Mix и това е, че въпреки че не знаем точния размер, можем да го видим до Mi Mix и дори iPhone, той е малко по-голям от iPhone 6, но с екран 5,5 инча вместо 4,7 инча. Това е размерът на Galaxy S7 или така, смартфони, които обикновено имат 5-инчов екран.

Дизайнът без рамка много напомня на първия Sharp с екран като този. Разбира се, по отношение на спецификациите няма да отстъпи, тъй като ще има различни много мощни версии.

Спецификации на Mi Mix

  • 5,5-инчов екран с технология Samsung Super AMOLED.
  • Процесор MediaTek Helio P25 или MediaTek Helio X30 в най-мощната версия.
  • 4, 6 или 8 GB RAM.
  • 64 или 128 GB памет.
  • Предлага се в черно или синьо (в два цвята, светъл или тъмен).
Размер на екрана Doogee Mix срещу Xiaomi Mix
Размер на екрана Doogee Mix срещу Xiaomi Mix

Цената му, въпреки че не е изтекла, Doogee твърди, че ще струва около $200 по-малко от телефон със същите спецификации, така че просто го гледайте, тъй като е възможно не надвишавайте 250 евро в най-скромната му версия.

В този Doogee Mix имаме високоговорител отгоре за разлика от Mi Mix, който го интегрира в екрана, за да дадем различен пример. Вярно е също, че долната рамка е много по-голяма от тази на Mi Mix, въпреки че има по-малък екран. Сега все още трябва да знаем официалното стартиране и цената му, но се надяваме, че Doogee ще ги разкрие скоро. И да, може да има четец на пръстови отпечатъци отпред, точно на бутона Home. Какво мислите за новия Doogee?

Популярна тема