Нов iPhone 2017: Изтекъл дизайн

Съдържание:

Нов iPhone 2017: Изтекъл дизайн
Нов iPhone 2017: Изтекъл дизайн
Anonim

Откакто лансирането на Galaxy S8 беше оповестено публично, феновете на Apple направиха много коментари за телефона и Android В много случаи тези коментари бяха подигравка или критика на дизайна. Това поднови войната между феновете на Android и феновете на Apple Някои казват, че Android е по-добър от Apple или обратното. Всичко това, докато американският гигант работи по новия си iPhone 8, който се очаква да бъде представен тази година.

Какво ново? Очевидно изтекли изображения на новия и все още неиздаван iPhone 8 Те са изображения на прототипа и дизайна на телефона, но ни помагат, ако са верни, да имаме груба представа за какъв ще бъде този нов модел от Apple.

снимка
снимка

iPhone 8 с подобен дизайн на Samsung и LG

Когато разгледаме изображенията, можем да видим дизайн, който изненадва и който е необичаен в сравнение с други iPhone, но ако има нещо, което се откроява, то е почти без граници Този факт беше подиграван от феновете на Apple, а сега изглежда, че компанията е почерпила известно вдъхновение за дизайн от най-новитемоделаSamsung и LG Въпреки че телефоните имат различни функции, дизайнът е доста познат.

Според експерти в тези изтичания има много истина. Apple имаше предвид да представи сензора за пръстови отпечатъци с iPhone 8 Такава система става доста широко разпространена на пазара, от Huawei до Xiaomi и Samsung я имат. Така че в този случай американецът ще последва своите Android конкуренти. липса на извити ъгли на екрана привлече вниманието, както се очакваше. Отново, това е изтичане на информация, така че може да не е окончателният дизайн.

Това е първият оригинален дизайн на Apple от около три години, тъй като предишните му модели са използвали повторно същия дизайн. Това представлява повече от забележителна промяна. Остава да видим какво е вярно за него и дали окончателният дизайн ще бъде този. Това, което изглежда сигурно, е, че Apple са следили телефоните с Android, когато проектират този iPhone 8

Популярна тема