Основен телефон: Изтекоха спецификации

Съдържание:

Основен телефон: Изтекоха спецификации
Основен телефон: Изтекоха спецификации
Anonim

През последните месеци слуховете за първия телефон на Анди Рубин, един от създателите на Android, са постоянни. Миналия март самият Анди Рубин публикува в интернет първото изображение на новия Essential Phone, терминал от висок клас с почти никакви рамки, следвайки текущата тенденция на пазара на мобилни телефони.

Днес изтекоха най-важните характеристики на телефона; Ако бъде потвърдено, ще се изправим пред един от най-добрите телефони за тази 2017 г.

Основен телефон Анди Рубин
Основен телефон Анди Рубин

Основни функции на телефона

Анди Рубин е решил да даде на телефона си 5,5-инчов екран с разделителна способност 1312 x 2560 пиксела; някои предположиха, че терминалът ще бъде близо до 6 инча, но очевидно не е.

Терминалът ще излезе на пазара с Android 7.0 Операционна система, придружена от Snapdragon 835 процесор; най-новата разработка на Qualcomm. A Adreno 540 GPU и 4 GB RAM Заслужаващи внимание са 16 GB вътрешна памет, които са много справедливо за нас, като се има предвид, че това е телефон от висок клас; смятаме, че крайният модел ще предлага 32GB.

Хайде сега с камерата. 12 мегапикселов основен сензор, способен да записва видео в 4K резолюция. Що се отнася до предната камера, тя има 7 мегапиксела и може също да записва видео с 4K резолюция.

Можем също да ви кажем предварително, че почти сигурно новият Essential Phone има няколко детайла, подобни на тези на други телефони. От една страна, технология, много подобна на 3D Touch на Apple. И от друга страна, модулна концепция, подобна на Moto Mods на Lenovo.

снимка
снимка

Представяне и наличност на Essential Phone

Все още нямаме дата, на която телефонът ще бъде представен. Пристигането му се очаква в средата на годината, но вероятно няма да е така, тъй като започнаха да циркулират слухове, че устройството ще бъде представено през септември, съвпадайки с Keynote на Apple

Популярна тема