Инсталирайте Android Nougat на Xiaomi Mi Box

Съдържание:

Инсталирайте Android Nougat на Xiaomi Mi Box
Инсталирайте Android Nougat на Xiaomi Mi Box
Anonim

Откакто беше обявено пускането на Xiaomi Mi Box, за което ви казахме няколко пъти в миналото, беше казано, че скоро може да се актуализира към Android Nougat Това със сигурност беше много положителна новина и може също да бъде причина за покупка за някои потребители. Реалността е много различна. Изминаха около 6 месеца от обявяването на устройството, но няма новини за актуализацията му до Android Nougat Поне досега.

Този месец най-накрая се появиха новини за възможната актуализация на Xiaomi Mi Box до Android Nougat Интересното, така да се каже, е, че не става дума за официално стартиране от Xiaomi. Китайската компания тества различни бета версии на Android за своите устройства. Сред тях един за Xiaomi Mi Box

снимка
снимка

Android Nougat бета версия за Mi Box

За да инсталирате тази бета версия на вашия Xiaomi Mi Box, ще е необходимо да прехвърлите файла с флаш устройство и след това да го поставите във вашия Mi Box. Ще бъде необходимо да рестартирате устройството в режим на възстановяване и след като приключите, изберете да инсталирате актуализацията външно, през вашия USB.

Тъй като това е бета версия, има функции, които не присъстват. HDR не работи с Netflix например. В аудио аспект също има доста проблеми. Dolby Digital 5.1. Passthrough и HD Audio на Kodi 17.1. те не работят, нещо, което ограничава работата им доста. Но също така има нови функции, които не присъстваха в предишната актуализация. Функцията DVR вече е достъпна в канали на живо, има HDMI CEC персонализирана опция

Все още няма информация за официалното пускане на Android Nougat актуализацията за Xiaomi Mi Box Поне знайте, че е налична бета версия може служи като индикация, че Xiaomi работи върху споменатата актуализация Надяваме се, че скоро ще пристигне официално и с добавени нови и интересни функции.

Популярна тема