Google Hire: приложението на Google за търсене на работа

Съдържание:

Google Hire: приложението на Google за търсене на работа
Google Hire: приложението на Google за търсене на работа
Anonim

Нямаш ли работа? Днес искам да говоря с вас за Google Hire, приложението на Google за търсене на работа Ясно е, че момчетата от Google са специалисти в това да ни изненадат с добри и мощни приложения и инструменти, които са не се губи (премахване на G+, което не успя), но иначе го правят луксозно. Днес ще говорим за Google Hire… така че ако търсите работа, това ви интересува.

Днес работните приложения са все по-търсени от хора, които търсят работа, ето защо искаме да знаете това най-нова инициатива или предложение от Google, за да можете да го намерите възможно най-скоро.

google приложение за наемане търсене за работа google
google приложение за наемане търсене за работа google

Google Hire: приложението на Google за търсене на работа

Както прочетохме от момчетата от Android Authority, великият G има предвид създаването на услуга за търсене на работа: Google Hire. Ще бъдем преди портал на заетост, където хората могат да търсят и предлагат работа Целта е да се улесни контактът между двете страни и работата/работникът да може да бъде намерен възможно най-скоро.

Целта е ясна, потребителите да могат да си намерят работа. И че компаниите могат да намерят работници. Сега всичко, което остава, е Google да направи своята магия, за да я направи най-добрата услуга за търсене на работа за момента.

Това изглежда страхотно. Вярно е, че днес има други услуги, които предлагат същото (като LinkedIn, Infojobs…), но всичко показва, че би било по-добреЯсно е, че момчетата от Google все още не са го потвърдили в това отношение, но на практика е официално, въпреки че със сигурност ще достигне до други сайтове преди Испания, но ще видим.

Знаем, че услугата ще бъде пусната скоро

Последните данни, с които разполагаме, показват, че Google услугата за търсене на работа скоро ще бъде достъпна. Вече знаете името, Google Hire. И със сигурност ще бъде нещо по-добро от това, което имаме на пазара, защото те винаги знаят как да се разграничат.

Тъй като не е наличен, не можем да ви кажем много повече, защото не го знаем в момента. Но ние ще продължим да обръщаме голямо внимание на този ангажимент на Google, така че потребителите да могат да търсят работа по-бързо И разбира се, компаниите намират работници по-бързо

Какво мислите за новия Google Hire? Изглежда ли ви добре?

Популярна тема