5 трика за ускоряване на Android, които не работят

Съдържание:

5 трика за ускоряване на Android, които не работят
5 трика за ускоряване на Android, които не работят
Anonim

Много често срещана мания в днешно време е да накараме своя смартфон да работи бързо Има милиони трикове, които би трябвало да го накарат да спре да работи бавно, но не те винаги работят Всяка седмица има някой нов и революционен трик, който ще накара мобилния ни телефон да работи като първия ден. Или не. Мнозина прекарват дните си посещавайки уебсайтовете на експерти по Android, които ще им дадат най-добрите съвети Търсейки приложенията, които ще помогнат вие оптимизирате телефона. Но в много случаи почти без никакви резултати.

Има много съвети в мрежата, които казват, че те ще направят вашия Android да работи по-бързо. Реалността е, че не работят и в някои случаи те могат да причинят повече щети на телефона ви, отколкото сте предполагали. Затова сме събрали пет съвета, които не работят.

снимка
снимка

Програми за почистване и оптимизиране на RAM

Грешка, която много потребители допускат, е изтегляне на програми за почистване или оптимизиране на RAM Единственото нещо, което правят, освен че консумират батерия и място, е затваряне на приложения Нещо, което самият потребител може да направи без проблеми. Следователно ефективността му не е такава и в някои случаи може да ви създаде повече проблеми.

SD картите забавят телефона

Въпреки че е вярно, че в миналото, можехте да запазвате приложения и информация на SD карта и понякога устройството беше бавно, това вече не е така. В момента външната карта се използва главно за снимки, музика и файлове Така че няма влияние върху цялостната производителност на телефона.

Оставете хранилището празно

Не е препоръчително телефонът да е пълен с максимален капацитетТова е напълно вярно и се препоръчва с определена честота да изтривате файлове или приложения, които не използвате и само консумират място. Но не трябва да прекалявате и да се обсебвате от това. Android е винаги готов, така че е достатъчно да имате малко свободно място за всеки случай.

Ускоряване или премахване на анимации

Телефонът ви дава възможност да направите анимациите по-бързи или да ги премахнете. Ако телефонът ви работи много зле и с скапани анимации, това може да помогне малко. Ако това не е така, това действие е напълно безполезно.

Инсталиране на различен стартер

лаунчерът или стартерът е много повече от екран с фон. Те отговарят за стартирането на приложенията и тяхната работа Следователно инсталирането на друго, защото смятате, че текущото е бавно, може да причини много проблеми на вашия телефон. Тогава може да бъде наистина бавен или някои приложения да не работят правилно.

Това са петте популярни съвета, които не работят или карат телефона ви да спре да работи бавно. Ако сте мислили да извършите някое от тях, по-добре не го правете, може да причини повече проблеми, отколкото решения.

Популярна тема