5-те най-добри приложения за правене на снимки на Android

Съдържание:

5-те най-добри приложения за правене на снимки на Android
5-те най-добри приложения за правене на снимки на Android
Anonim

Като цяло всички сме доволни от работата и възможностите, които предлага камерата на нашето Android устройство. Повечето смартфони, все повече и повече, идват с по-добри камери, с които да правите висококачествени снимки. Все повече и повече приложения се фокусират върху използването на различни функции на камерата. Предвид многото възможности, които камерата ни предлага, би било жалко да не ги използваме. Имайки предвид това, днес ви предлагаме много специална обява.

Групирахме 5-те най-добри приложения, за да извлечете максимума от вашия фотоапарат. От приложения, които ще ви помогнат да правите професионални снимки до други за кралете на селфитата. Всички те са предназначени да се възползвате от предимствата на вашия фотоапарат. Искате ли да ги откриете?

снимка
снимка

Камера FV-5

Вероятно най-пълното приложение за камерата, което ще намерите. Това приложение е достъпно на 30 езика Изтеглено е повече от половин милион пъти. Позволява ви да правите снимки във формат DNG (RAW снимки) и ви дава множество опции за редактиране на снимката От ISO настройки, експозиция и други, като професионална камера. Пълно приложение, което несъмнено ви помага да превърнете своя смартфон в професионална камера

Camera Zoom FX

Това приложение е едно от най-известните и използвани от потребителите. Както за експерти, така и за начинаещи. Той е много лесен за използване благодарение на своя дизайн и интерфейс и отново предлага много различни опции, за да можете да правите снимки и също така да ги редактирате. Освен това включва многобройни филтри Ако търсите лесно за използване, това приложение е добър избор.

Candy Camera

Ако сте обсебени от селфита, вашето приложение определено е Candy Camera Използва се от над 7 милиона потребители по целия свят. Като всяко приложение за селфита имате много филтри, стикери, а също и инструменти за красота Можете да ги споделяте директно в социални мрежи, но има и невидим режим, което предотвратява споделянето им.

Отворете камерата

Четвъртото приложение в списъка вероятно е най-сложното То е предназначено за тези, които харесват технологиите и редактирането на снимки Голямото предимство на това приложение е, че можете да го персонализирате напълно според вашия вкус и предпочитания. Интересна опция, макар и по-ориентирана към хора с предишни познания.

Snapchat

Бъдещи подобрения на Snapchat
Бъдещи подобрения на Snapchat

Едно от приложенията, които революционизираха пазара през последните години, не може да липсва в нашия списък. Широкото разнообразие от филтри, стикери и други правят това приложение още един забавен начин да извлечете максимума от камерата си.

Това са нашите пет препоръки. Използвате ли някое от тези приложения? Кой?

Популярна тема