5 Най-добрите игри за оцеляване с Android за 2017 г

Съдържание:

5 Най-добрите игри за оцеляване с Android за 2017 г
5 Най-добрите игри за оцеляване с Android за 2017 г
Anonim

Искате ли да опитате нови игри? Какво ще кажете да ви разкажа за 5-те най-добри игри за оцеляване за Android от 2017 г.? Ако харесвате игри, със сигурност искате да опитате тези нови, които ви представяме днес, за да можете напълно да се насладите на играта от вашия Android, от вашия смартфон, както заслужавате.

Това е нашият списък с Топ 5 Android игри за оцеляване от 2017 г.. Показваме ви го по-долу и това са добри и готини игри за смартфони, които можете да опитате от вашето устройство.

Image
Image

5 най-добри Android игри за оцеляване от 2017 г

Готови ли сте да откриете всичко, което ви предлагаме? Ако е така, нека започнем с 5-те най-добри игри за оцеляване с Android от 2017 г., които намерихме, за да изтеглите и опитате сега:

  • This War Of Mine. Това е страхотна игра, която можете да опитате за Android. Платено е, но понякога си струва да проверите и да имате нещо по-добро. Струва 13,99 евро. Потребителите, които са го пробвали, му дават оценка 4,5, което е луксозно.
  • Crashlands. Още една страхотна игра за Android, която ще можете да изпробвате сега от вашия смартфон. В този случай цената е 5,49 евро. Бележката е 4, 8, така че е доста добра, без съмнение една от най-добрите игри, които намираме за изтегляне.
  • Downwell. Тази игра също е луксозна и ви струва 3,49 евро за вашето Android устройство. В този случай той има рейтинг 4.7, така че пред нас също е игра, за която си струва да се плати.
  • Out There: Ω Edition. За 3,99 евро имаме друга игра, която със сигурност си заслужава. Той е получил много награди и номинации и има рейтинг 4, 6. Какво още искате да знаете? Струва си да опитате.
  • Minecraft: Pocket Edition. Ако искате да играете на сигурно, това е една от класиките, които сме подготвили. Цената е 6,99 евро и можете да го закупите сега. В този случай има оценка 4, 5. Не е лошо, разбира се.

Това са някои от най-добрите игри за оцеляване, които можете да изтеглите за Android през 2017 г.. Страхотни са и въпреки че са платени може и да си струва. Най-хубавото е да ги пробвате, за да видите дали са това, което търсите.

Кой предпочитате? Кой харесвате най-много от всички в списъка?

Популярна тема