10 тайни на Clash of Clans, които не сте знаели

Съдържание:

10 тайни на Clash of Clans, които не сте знаели
10 тайни на Clash of Clans, които не сте знаели
Anonim

Clash of Clans е една от най-популярните и най-обсъжданите игри. Това е пристрастяваща игра и сега, когато знаем някои от нейните подобрения, искаме да играем още повече. Вече знаете много кодове, които можете да използвате по време на играта. Но въпреки всичко, което знаем и знаем за Clash of Clans, все още има някои тайни Въпреки популярността си, играта все още крие някои тайни за своите потребители.

Именно поради тази причина днес ви представяме списък с 10-те тайни на Clash of Clans, които вероятно все още не знаете. Някои може да са по-изненадващи от други. Искате ли да откриете тези 10 тайни? Прочетете.

снимка
снимка

Отмъщение

естеството на играта е да атакува Може да се случи да бъдете атакуван, когато сте офлайн Това може да е добре, колкото и странно да звучи. По този начин можете да видите кой ви е нападнал и можете да атакувате в отговор с опцията за „отмъщение“ Тази опция ви дава добър стратегическо предимство Отмъщението никога не е било толкова сладко.

450 скъпоценни камъни за 1250 трофея

Когато завършите постижението Сладка победа! получавате 450 скъпоценни камъка за 1250 трофея Знаете това, но получаването на 1250 трофея е много по-лесно отколкото изглежда. Просто потърсете села, които имат кметството извън стените си По този начин можете да съберете трофеите, за да постигнете 3 звезди

Използвайте картата на кампанията само когато е необходимо

Всички знаят, че можете да използвате картата на кампанията, за да атакувате гоблини и да печелите ресурси. В кампанията можете да спечелите до 5 милиона злато и еликсир Проблемът е, че 3 милиона са сред последните пет нива Затова използвайте главата на кампанията и само когато наистина е необходимо.

Тесла и капани

снимка
снимка

Без съмнение те са страхотният елемент на изненада в играта. Невидими капани и тесла за опонента ви, когато минира селото ви. Има трикове, за да разберете къде се намират, въпреки че времето за това е само няколко секунди. Опитайте се да ги скриете, тъй като те могат да ви дадат стратегическо предимство.

Wall Breaker Elixir Bank

Можете да обучавате войски офлайн Когато направите дълъг списък, трябва да платите еликсира, но вие може да отмени обучението на всички изброени войски без да губи еликсир Това ви позволява да използвате казармата си като банки за еликсирМашината за разбиване на стени е една от единиците с по-висока цена, така че е добър вариант за нея.

Губи трофеи с герои

Случвало ли ви се е някога да искате да се отървете от някой трофей За да направите това по лесен начин, просто изпратете един от вашите герои на битка и завършете битката, преди да понесат щети След битката губите някои трофеи, но вашият герой все още е готов за действие.

Светкавично заклинание

Много от вас смятат, че заклинанието за ярост или заклинанието за скок са най-мощните. По този начин забравяте за светкавичното заклинание Светкавичното заклинание е ниво 4 или по-високо Следователно ще унищожи напълно или почти изцяло ниво 4 или 5 хоросана Време е да спрете да подценявате светкавичното заклинание.

Съотношение ниво на атака-кметство

Ако опонентът ви има кметство от вашето ниво или по-високо, тогава имате модификатор от 100% от ресурсите, които можете да получите. Ако нивото им е 2 нива над вашето, модификаторът е 125% и ако са 3 нива над тогава ще бъде от 150%.

Оставете кметството си извън стените си

Има много причини да държите кметството извън стените Всеки път, когато някой атакува и унищожи вашето кметство, получаватенай-малко 12 часа щит Ако сте на етап, в който искате да спестите ресурси, щитовете ще ви бъдат полезни. Освен това трофеите, които губите, са много лесни за възстановяване , като победите някои съперници и получавате значителни подобрения във вашето село.

Подарете на своя герой ваканция

Въпреки че времето за регенерация на героите намалява, има начини да ги накарате да се възстановят по-бързо. Можете да контролирате дали вашият герой е на стража или почива По този начин, когато сте офлайн, можете да накарате своя герой да си почине и по този начин той се възстановява по-рано.

Това са нашите 10 тайни за Clash of Clans. Знаете ли някоя от тези тайни? Какво мислите за списъка?

Популярна тема