Има функция за плъзгане за достъп до приложения на Android Wear 2.0

Съдържание:

Има функция за плъзгане за достъп до приложения на Android Wear 2.0
Има функция за плъзгане за достъп до приложения на Android Wear 2.0
Anonim

Липсва ли ви функцията за плъзгане за достъп до вашите приложения в Android Wear 2.0? Е, сега можете да го имате отново и чрез приложение Това е функционалност, която потребителите пропускат, но сега ще можете лесно да го имате отново, тъй като е обичайно (макар и странно), че с много актуализации основните функции изчезват.

Но ако сте актуализирали до най-новата версия на Android Wear (Android Wear 2.0, версия, която имат малцина привилегировани…), ще видите, че в тази версия плъзгането жест, за да видите как приложенията изчезват Сега вече не можем да правим това, както може да се направи в Android Wear 1.5, така че нямаме друг избор, освен да натиснем бутона, ако искаме да отворим приложенията. Това, което не знаем, е защо Google реши да го направи по този начин, но това е, което докосва. Все пак има решение.

носи всичко
носи всичко

Имайте функция за плъзгане в Android Wear 2.0

Но е възможно да имате функцията за плъзгане на Android Wear 2.0 за достъп до приложения, и то чрез приложение.

Това е по-скоро стартер за Android Wear, който има няколко страхотни функции. Ще можете да персонализирате как се показват приложенията, дали искате решетка или списък и др. Но най-доброто нещо без съмнение е, че възстановява жеста на плъзгане за списъка с приложения

Ако не сте пробвали Android Wear 1.5, не сте проверили как да осъществявате достъп до приложения, просто плъзнете настрани и сте готови, в противен случай ще трябва да натиснете бутона за гледане, както принуждава Android Wear 2.0 вие (освен ако не инсталирате следващия стартер).

Стартовият панел за Android Wear е безплатен и ви позволява да върнете функцията за плъзгане

Това приложение е съвместимо с Android Wear 2.0, какво чакате, за да го изпробвате? Ако сте имали този сложен проблем в най-новата версия на Android Wear, ще откриете, че сега вече изобщо не е сложен.

Ако искате възстановите жеста на плъзгане за достъп до списъка с приложения, време е да го приложите на практика. Безплатно е и можете да го изтеглите сега от Play Store, Launcher за Android Wear:

Популярна тема