10-те най-добри тапета за мобилен телефон с 2K екран

Съдържание:

10-те най-добри тапета за мобилен телефон с 2K екран
10-те най-добри тапета за мобилен телефон с 2K екран
Anonim

Намирането на тапети с високо качество и висока разделителна способност не е лесна задача. Намирането на фонове за приложения като WhatsApp е относително лесно, но за тези с мобилни телефони, чиято разделителна способност е 1440 X 2560, нещата стават сложни. Освен това е от голямо значение фоновете да са с правилния размер и резолюция за вашия екран. изображение с ниско качество или малък размер не е добро и също така не е нещо, което искате да имате като фон на екрана на мобилния си телефон.

Има няколко причини поради които изображение с ниско качество или различен размер не работи. Най-важното е, че ако дадено изображение не е с правилния размер, задаването му като тапет ще разтегне снимката, за да покрие целия екран. Това причинява качеството му да бъде засегнато, вероятно изглежда замъглено, а също и пропорциите са променени За да избегнете това, трябва да имате средства от екрана с желаното качество. Ето защо ви предоставяме няколко идеи.

Изтегляне на тапети за 2K екран

За тези с 2K екран имаме добри новини. Предлагаме ви селекция от тапети, които винаги поддържат високата разделителна способност на оригиналното изображение. Изчезнаха фоновете с ниска разделителна способност или тези, чиито пропорции изглеждат странни на нашия екран. Намирането на правилния размер е важно.

Нашата селекция днес може да е подходяща и за тези от вас, които нямат телефон с 2K екран Ако имате телефон с екран разделителна способност 720p или 1080p, няма значение. Можете също да изтеглите тези тапети и да ги инсталирате на телефоните си. Софтуерът на вашите смартфони ще накара техния размер да пасне на екрана, без да засяга пропорциите им, така че те ще изглеждат перфектно.

След това ви оставяме с нашия избор от 10 тапета. Проектиран за 2K екрани, въпреки че други модели също могат да ги инсталират. Кой от тези фонове е вашият любим? Планирате ли да инсталирате нещо?

снимка
снимка
снимка
снимка
снимка
снимка
снимка
снимка
снимка
снимка
снимка
снимка
снимка
снимка

Популярна тема