Най-добрите игри за Android (април 2017 г.)

Съдържание:

Най-добрите игри за Android (април 2017 г.)
Най-добрите игри за Android (април 2017 г.)
Anonim

Геймър ли си? Ако е така, не можете да пропуснете нашия списък с най-добри игри за Android (април 2017 г.). Общо 5 игри, които не се губят, които са най-добрите за този месец април и с които със сигурност ще си прекарате страхотно.

Ако харесвате игри, знаете, че не всичко е Geometry Dash, Clash Royale или Pokémon GO. Има много повече и днес ви представяме нови игри: най-добрите игри за Android (април 2017).

Image
Image

Това е трейлърът за първата игра, така че не можете да го пропуснете. Нито това, нито 5-те, които го придружават, защото са най-добрите за този месец.

Най-добрите игри за Android (април 2017 г.)

Ето как започва нашият списък:

  • N. O. V. A. Legacy Научнофантастична игра, с която със сигурност ще си прекарате страхотно. Това е една от най-добрите игри на април без съмнение. Безплатно е и има нота 4, 4. Трябва да го опитате, защото няма да съжалявате и със сигурност ще ви хареса. (Виждаме го в предишното видео).
  • Gangstar New Orleans OpenWorld Друга игра, която несъмнено сочи начини и която също ще можете да изтеглите безплатно за Android. Това е една от най-добрите приключенски и екшън игри с отворен свят в момента. Има 3, 7 оценка и не е никак зле. Доста е забавно.
  • Crash of Cars Името казва всичко, така че ако харесвате луди игри с коли, това е идеално за вас, защото ще си прекарате страхотно. Освен това е безплатен, така че не губите нищо, като го изпробвате. Има степен 4, 6 и основно целта е да съберете възможно най-много корони, преди да бъдете унищожени.
  • Bethesda Pinball. Само заради компанията зад играта знаем, че се изправяме срещу един от най-добрите. Това е класическият Pinball, но по различен начин, защото можете дори да играете срещу играчи от цял свят. Има нотка 4 и е безплатна. Има всичко.
  • Cover Fire С оценка 4, 7, това е друга от най-добрите игри за април. Ще трябва да поведете бандата си от герои във война срещу корпорацията Tetracorp. Това е доста забавно и ще имате часове на игра и забавление. Най-доброто в магазина на Google и безплатно.

Това са най-добрите игри за Android (април 2017 г.), които открихме. Кое предпочиташ? Всички те са безплатни и са страхотни, така че не се колебайте да ги опитате сега.

Популярна тема