Sweatcoin, приложението, което плаща, за да бягате и да правите стъпки

Съдържание:

Sweatcoin, приложението, което плаща, за да бягате и да правите стъпки
Sweatcoin, приложението, което плаща, за да бягате и да правите стъпки
Anonim

Какво ни липсваше (завинаги), защото се оказа, че от няколко дни в Play Store има приложение, което ви плаща, за да влезете във форма Името му вече казва всичко: Sweatcoin ви плаща, за да сте във форма. Не се поддържа в момента, но съм сигурен, че скоро ще бъде достъпен за всички. Вниманието определено я привлича.

Но какво ни предлага Sweatcoin Pays You To Get Fit? Ако искате да знаете всичко за това екстравагантно приложение, ще ви разкажем за него в статията:

Приложението Sweatcoin плаща за упражнения
Приложението Sweatcoin плаща за упражнения

Sweatcoin, приложението, което ви плаща да бягате и да правите стъпки

Това е приложение, което ви дава монета за всеки 1000 стъпки, които предприемете. Ще можете да обменяте парите за каквото пожелаете.

Ясно е, че за много хора е трудно да бъдат мотивирани и спортуващи редовно. Има хора, които са фенове на спорта, но други го мразят и предпочитат да седят възможно най-дълго, за комфорт или по каквато и да е причина, но сега има приложение, което може да промени живота ви.

Това приложение иска хората да спортуват (полезно е за здравето и за всичко), а начинът, по който иска да го постигне, е плащане. Да, плащам пари. Това приложение ви плаща, ако спортувате, и ви дава пари за всеки 1000 крачки.

Това е нещо като сбъдната мечта за мнозина. Но как работи? Да кажем, че стъпки се записват с помощта на сензори и сложен софтуер, за да се гарантира, че няма да се направи измама.

След това, след като човекът се упражнява и предприеме стъпки, той се награждава с цифрова валута (суиткойни) Тази валута може да бъде обменена за други услуги, както виждаме на предишната снимка. По такъв начин, че потребителят да печели награди и неща само като предприеме стъпки.

Засега приложението е достъпно само в Обединеното кралство

Докоснете продължете да чакате това приложение да бъде налично (дори така се насърчаваме да ходим повече пеша, ако получим нещо друго в замяна). Знаем, че скоро ще бъде разширен и в други региони. Ясно е, че това е приложение, което несъмнено е привлякло вниманието ни.

Когато е налично, можете да го изтеглите от Play Store:

Какво мислите?

Популярна тема