Как да инсталирате Google Play на Meizu

Съдържание:

Как да инсталирате Google Play на Meizu
Как да инсталирате Google Play на Meizu
Anonim

Искате ли да знаете как да инсталирате Google Play на Meizu? Ако искате да имате Google Play Store на вашия смартфон Meizu, ще ви разкажем за това в тази статия. Това ви интересува особено, ако имате устройство Meizu и искате да изстискате неговите възможности. Така че, ако сте готови, нека да започваме, защото ще ви кажем как да инсталирате Google Play на Meizu

За да извършим тази процедура, ще трябва да инсталираме Google Play услуги. Това ще ви позволи да изтегляте желаните от вас приложения директно от магазина на Google, без да се налага да го правите от магазини на трети страни.

Google Play Store
Google Play Store

След като следвате този урок и го завършите успешно, ще можете да изтеглите и инсталирате приложенията, които искате, директно от магазина на Google Play Така че, ако имате Meizu марков терминал, следвайте тези стъпки, защото и вие можете да го получите.

Как да инсталирате Google Play на Meizu

Ако искате да инсталирате Google Play на Meizu, ето стъпките, които трябва да следвате:

  • Вземете своя смартфон Meizu.
  • Достъп до приложението на « Горещи приложения».
  • Потърсете приложение с име „ Google Apps Installer“.
  • Инсталирайте приложението.
  • Сега ще се отвори прозорец с опция за инсталиране на Google Play услуги.
  • Щракнете върху инсталиране.
  • Рестартирайте терминала Meizu.

Ако всичко е минало добре, услугите на Google Play ще бъдат инсталирани на вашия смартфон Meizu. Сега можете да изтеглите желаните от вас приложения от магазина.

Какво трябва да направя сега, след като инсталирах услугите на Google Play?

Ще трябва само да влезете с вашия акаунт в Google и да изтеглите приложенията, които искате. Ето колко лесно и бързо е, ако имате терминал Meizu.

Можете да го деинсталирате по всяко време, ако решите. Не забравяйте, че сме изправени пред алтернативен вариант. Очевидно можете да изтеглите всички приложения, които искате чрез APK файлове или от магазини на трети страни. Но ако можете да имате Play Store, още по-добре.

Надяваме се, че този урок ви е послужил. Става доста бързо, защото след няколко минути ще го имате готово.

Успяхте ли да успешно инсталирате Google Play на Meizu? Ако имате въпроси, можете да ни оставите коментар, за да можем да ви помогнем.

Популярна тема