Pokémon GO Великденско събитие: Eggstravaganza

Съдържание:

Pokémon GO Великденско събитие: Eggstravaganza
Pokémon GO Великденско събитие: Eggstravaganza
Anonim

Нови данни, ако сте роден играч на Pokémon GO, защото момчетата от Niantic планират да стартират нова актуализация, за която знаем някои подробности днес. Щяхме да се изправим пред Великденско събитие в Pokémon GO.

Но най-смешното е, че това Великденско събитие е изтекло преди официалното му стартиране, защото чухме за него преди няколко дни, затова е много добра новина, която ви съобщаваме днес и която искаме да дадем ти.

снимка
снимка

Великденско събитие на Pokémon GO

Какво знаем за това Великденско събитие в Pokémon GO? Обичаме събитията на Pokémon GO, защото те винаги ни позволяват да трупаме повече опит, да качваме по-бързо ниво… невероятно е, защото всичко се добавя и ни кара да искаме да играем допълнително.

Това събитие е известно като Eggstravaganza. Какви функции имаме? Какво знаем за това събитие?

  • Голямо разнообразие от покемони може да се намери в яйцата 2 KM Да кажем, че много повече от всякога имаме най-лошите покемони, най-основните и тези, които вече имахме (обикновено). Сега ще имаме повече разнообразие, така че е важно тези дни да ходите много, за да излюпите много и да отидете на poképaradas, за да получите повече.
  • Ще можете да спечелите двоен опит и да повишите ниво по-рано. Всичко се умножава, така че в момента, в който умножите точките опит, достигате ниво много по-рано, затова това е толкова добра новина.

Ще бъде наличен до 20 април

Eggstravaganza вече започна и ще бъде достъпна до следващия 20 април, така че ще трябва да играете много по време тези дни, преди да приключи, си струва да го направите, защото ще качвате по-бързо.

Събитията Pokémon Go са страхотни, защото ни позволяват да получаваме повече за същото. Ако играете нормално, ще рейзнете два пъти повече и ще се насладите повече.

Събитието вече е официално и можете да го пробвате сега. Всичко, което трябва да направите, е да актуализирате и да въведете Pokémon GO, за да го изпробвате.

Опитахте ли вече? Какво ще кажете за Eggstravaganza?

Популярна тема